- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.169
- 698
Tek kuyumcu ile kalma bolgendeki bir kaç indan fikir al ben yaşadığım yer ile merkezde çeyrek de 10 lira fark vardı eskiden şuan 25 lira fark var22 ayar bilezik.ne kadar uygunmus. Dun aradim.ben de kuyumcuyu 485 dediler o kadar dusukken bir de.
InşallahAyyyy çok tatlı heyecan
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım
Büyük kızım okulda
Küçük cadı da uyusun diye bekliyom 1 saattir yataktayız
Ayyy bize de hiç ödev vermiyorlar bende vermiyorlar diye kızıyorum
Sebzeli tavuklu makarna yap
Kız gel sen zengin ol valla ben buraya takılmadan önce pek bir fakirmşşim
Kız sen fakir değğlsin ben fakirmişim öncedenFakir olduğumu kim söyledi
Allah a şükür bende de var 3-5 bişey boş degiliz koçum
Allah birikimlerini katlamayi nasip etsinKız sen fakir değğlsin ben fakirmişim önceden
Ben ilk sayfaya hiç bakmadim desemMinik Duduklu Tencere kendinizi tanıtırmısınız tanısalım Birde aylık yıllık hedeflerimizi yazıyoruz ilk sayfaya sizde katılmak istermisiniz?
Süpermişokyonus bizim birikim şeklimiz şöyle maaş hesabında biriktiyoriz yüklü para olunca altına çeviriyoruz
Kardeşler olarak bilezik hariç birbirmizin kuyumcusuyuz
Mesela ben çeyrek bozacaksam kardeşim alır
Kardeşim bozacaksa ben alırım elimizde imkan varsa kuyumcuda al sat fiyatını düşünce iki tarafta kazançlı çıkar
O hangisi ya ben izlemedimAlev alev dizisini bizde çok beğendik.
hele bir sahnesi vardı ki gerçekten uyarlama çok acıydı
Ben sevmem öyle dizi entrika aksiyon severimBiz masumlar apartmanını izliyoruz
Ben bileziği illa yatırım amaçlı çok istiyorumSüpermişBilezik severmisin Bizde altıncıyız cok severiz altını eşimde alıştı artık
Oglaninkini anneme vermistim, gotur Turkiye`de gom diye, anneme sordum hatirlamiyor ne yaptigini, kaybetti galiba. Kizinki hala evde, Harvard`in bahcesine gomeyim mi bazen dusunuyorum, boyle seylere pek inanmam ama..Kızlar bebeğinizin göbek bağını ne yaptınız??
İyi fikir aslındaOglaninkini anneme vermistim, gotur Turkiye`de gom diye, anneme sordum hatirlamiyor ne yaptigini, kaybetti galiba. Kizinki hala evde, Harvard`in bahcesine gomeyim mi bazen dusunuyorum, boyle seylere pek inanmam ama..
Bildigim kadariyla yok, ama elektrik elektronik muhendisligi olur bak, esimin kardesi oradan mezun, cok basarili.Odtüde hukuk yok malesef
Haha vallahi mi hiç bakmadım datıp var mı acaba oraya mı göndersem @-Pandora-
Aynen yokmuş ben bakmamıştımBildigim kadariyla yok, ama elektrik elektronik muhendisligi olur bak, esimin kardesi oradan mezun, cok basarili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?