- 25 Nisan 2018
- 1.398
- 4.856
- 133
- 39
Ay gercekten mi, kizlar isteyen bana gondersin, hepinizin cocuklarinin gobek baglarini istediginiz yere gomerim hayrina, MIT, Harvard, Harvard Tip Fakultesi, Harvard Hukuk secin begenin. Eve gidince anneme soracagim benim gobek bagimi ne yapmis da buralara gelmisim.
Hatta bu işi paraya dökmüşler, senden alıp belli bir ücret karşılığında Amerika, İngiltre vs nereyi istersen oraya gömüyorlarmış.
Bizim çamaşır makinesi çok çalışır acaba ondan mı diye dedim ama genel olarak herkes aynı sanırım :)Bize geçen ay 162 gelmişti neresi çok anlamadım
Daha düşseydin keske zaten alamıyoruz parası olan düşükken yakaladı.dün 483 e kadar düşmüstü gram bugun yine cıkmıs
bende de annemin gün parası var canım onunla 4gram falan gbı bıse alcam cok degıl aslında ama takıp edıyorumDaha düşseydin keske zaten alamıyoruz parası olan düşükken yakaladı.
Bizimde gelecek bir para var ama gelmiyor halabende de annemin gün parası var canım onunla 4gram falan gbı bıse alcam cok degıl aslında ama takıp edıyorum
Afiyet olsun canim,2Slm altıncı hatunlar
Bir saat yürüdüm ogluşu okuldan aldım geldim
Kmsl Hnd ciğer güzel oldu bu şekilde ama ben sevmiyorum birkaç parca yedim eşim gömdü hepsini
Yedik içtik sıra toplamada
Ben de haberlerde görmüştüm, bizim bir arkadaş İngiltre'ye gidince orada bir üniversitenin bahçesine gömmüştü, bakalım ne olacakAy gercekten mi, kizlar isteyen bana gondersin, hepinizin cocuklarinin gobek baglarini istediginiz yere gomerim hayrina, MIT, Harvard, Harvard Tip Fakultesi, Harvard Hukuk secin begenin. Eve gidince anneme soracagim benim gobek bagimi ne yapmis da buralara gelmisim.
HarvardOglaninkini anneme vermistim, gotur Turkiye`de gom diye, anneme sordum hatirlamiyor ne yaptigini, kaybetti galiba. Kizinki hala evde, Harvard`in bahcesine gomeyim mi bazen dusunuyorum, boyle seylere pek inanmam ama..
Afiyet olsun:) neden moralin bozulduYogurtlu makarna yaptım 2 tabak yedim
Bende büyük kızımın göbek bağını anneme verdim umreye gittiğinde oraya gömsün diye küçük evde duruyorHarvardben olsam gömerdim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?