🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hatta bu işi paraya dökmüşler, senden alıp belli bir ücret karşılığında Amerika, İngiltre vs nereyi istersen oraya gömüyorlarmış.
Ay gercekten mi, kizlar isteyen bana gondersin, hepinizin cocuklarinin gobek baglarini istediginiz yere gomerim hayrina, MIT, Harvard, Harvard Tip Fakultesi, Harvard Hukuk secin begenin. Eve gidince anneme soracagim benim gobek bagimi ne yapmis da buralara gelmisim.

Bugün harcama yapmadım, gerçi hiçbir şey yapmadım
Regl oldum, ağrım çok, bulantım çok, ne yediysem çıkardım o yüzden de halsizim, yattım tüm gün.
Babam geldi sağ olsun eksiklerimi aldı, annem yoğurt yapmış onu getirdi.
Bugün sağlam bir bütçe hesabı yapacağım, bakalım neler çıkacak

13:00de eve geldim. Biberleri sabahtan yıkamıştım hemen dolmaları doldurup ocağa koydum, makineye çamaşır attım. Kendime yiyecek bi seyler hazırladım 13:40’ta ders başlası teneffüste yedim çamaşırları as ikinci postayı at üzerine 3 saat daha ders yaptım. Dersler bitti çorba pişirdim. Gittim kızları aldım geldim yemek yedirdim şimdi oynuyoruz. Az kaldı uyurlar da dinlenirim azıcık inşallah

Ben de haberlerde görmüştüm, bizim bir arkadaş İngiltre'ye gidince orada bir üniversitenin bahçesine gömmüştü, bakalım ne olacak

Oglaninkini anneme vermistim, gotur Turkiye`de gom diye, anneme sordum hatirlamiyor ne yaptigini, kaybetti galiba. Kizinki hala evde, Harvard`in bahcesine gomeyim mi bazen dusunuyorum, boyle seylere pek inanmam ama..
Harvard ben olsam gömerdim canım:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…