Darısı bize üzülüyorum çok . İnan 2 gündür dişimi sıka sıka valla offfİnşallah canım.Biz kreşin de çok faydasını gördük yemek konusunda. Evde yemediği birçok şeyi orda yemeye başladı.
iyi geceler kızlar
Benim kız bu akşam tutturdu yarın postaneye gidelim arkadaşlarıma mektup göndercem diyonasıl bir yer çok merak ediyormuş
Anlattım biraz ama görmek istiyor
Söz verdim virüs azaldığı zaman götürücem arkadaşlarına mektup göndericez
Kız benim Kv yiyor diyordu ya allah bu kadın bi Tuğçe’nin günahını aldı görsün diye mi çocuk bu kadar yemez oldu . Evet zor yiyordu ama bu kadar da değildi yani
Yazık kuzucuğa yaa kıyamamYanlız cuma sabah dişi patlamıştı ya yazdım hatta buraya . Öğleden sonraya ağzında kocaman diş oldu öğlen uykusundan kalkınca . Bence çok sıkıntı çekiyor
Hepsi geçecek misafirler de etkilemiştir çocuğun düzenini.Darısı bize üzülüyorum çok . İnan 2 gündür dişimi sıka sıka valla offf
Calpol yok mu canım yatmadan ver 1 çay kaşığıYanlız cuma sabah dişi patlamıştı ya yazdım hatta buraya . Öğleden sonraya ağzında kocaman diş oldu öğlen uykusundan kalkınca . Bence çok sıkıntı çekiyor
Bende geziniyorum eksikler var çocuklara şarjlı diş fırçası alınacak laptop bisiklet kendime çamaşır tişört tayt vb bitmiyorTrenyoldan tam 300 tl sepet yaptım tehlikeli sularda yüzüyorumama hamilelik dogum pandemi derken 2 senedir kendime pijama disinda
hic birsey almadim.bir swet,bir triko kazak,bir hirka bir tanede yumusak ev ayakkabisi(evde depar atarken terlikler ayagimdan firliyor diye yumusak terlik ayakkabi kullaniyorum) kullandigim ayakkabilar da artik beni azat et diye yalvariyor cok eskidiler.beklemeye aldım bakalım ne olacak efsane indirimler başlayınca kargo ücretleri dusucekmi acaba hepsinden kargo cikiyoreğer kargolar düşmezse almayacağım gidip mağazadanda bakamam yine alamamış olurum.
Bugün yaşadığımız ilçenin iline gittik acik havada yuruduk ama strese girdim bebek evdeyken hasretle disariya bakiyor,kapiyi acinca sevincten çırpiniyor sevinmesi 1 saat suriyor sonra hic durmuyor mizir mizir,ne bebek arabasinda durdu,nede kucakta alel acele hizlica yuruduk yemek yedik,aslında orada avm dışında markaların mağazaları var onlara bakacaktık ama bebiş durmayınca hiç bişey yapamadan geri geldik. Yemek 105 tl,vipahmet 5 li saklama kabı 50 tl,oglanin ıpat camını değiştirdik 50 tl,eşimle ikimizin telefonuna kılıf 30 tl,5 tl de 6 li su.
KoptumYaslılıgımda bezimi alacak kadar gram altınım var bende girebilir miyim gruba
Hosbuldum, cok altını olanlara veya hayalı buyuk olanlara haksızlık etmek istemedim bende cok yok cunkuKoptum
Hoşgeldiniz
Ay çok şekersin hoşgeldinYaslılıgımda bezimi alacak kadar gram altınım var bende girebilir miyim gruba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?