- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Ona bugün ara verdim çok su içiriyor ve daha fazla midem bulandı çok su içinceTuzlu leblebi
Öğlen döndük canımDöndünmü evine
Evet ama bugün tuzlulara ara verdim canım nohutla idare ettimÇubuk kıraker de iyi geliyor
Kızcen nasıl canımOna bugün ara verdim çok su içiriyor ve daha fazla midem bulandı çok su içince
Öğlen döndük canım
Evet ama bugün tuzlulara ara verdim canım nohutla idare ettim
Kızçem iyi çok şükür canım eve geldik özlemişim bile diyor her şeyimiKızcen nasıl canım
TV den oyuncak hikayesi 2 yı aldık 5tl verip onu izliyor.Dun 1i izledik.Bende tekli koltukta oturuyorum 3lü koltuğa yayıldı3üKızçem iyi çok şükür canım eve geldik özlemişim bile diyor her şeyimi
Oda benim gibi evini seviyor biz düzen insanıyız yadüzenimiz bozuldumu huzurumuz kaçıyor
Senin ki ne yapıyor alıştı mı babaneye
Orası benim diyor benceTV den oyuncak hikayesi 2 yı aldık 5tl verip onu izliyor.Dun 1i izledik.Bende tekli koltukta oturuyorum 3lü koltuğa yayıldı3üDiğer koltuk gelse yatsam Dün yattım tekliye kaynana oturmadı geldi dibime oturdu
Evet aynen öyle her akşam aynı köşedeOrası benim diyor bence
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere sevdiklerinle güzel ailenleKizlar bugun benim dogum gunum, yolu yariladik, 35 bitti. Esim sevdigim tarzda bir kiyafet almis, begendim. Aksam pastamsi bir kek yapmisti, meger benim pastam olacakmis.
Market alisverisi 72$ tuttu, dun de esim 36$ kahvaltilik icin harcadi. Kiza mont, ayakkabi, oglana ince bir mont, esime evde giymesi icin tisort, tuvalet kagidi ve elektrikli bicak aldik, esimin kredi kartinda puan birikmisti, 130$ kadar, onu kullandik.
Ben karisik kuru dolma yaptim, esim de kuru fasulye pisirdi. Evi biraz temizledim, banyoyu elden gecirdim.
Kaç yasında cadıAz kaldı çıldırmak üzereyim küçük kızım çok yaramaz oldu yine ablasının ayagına bilerek basmış zıplamış üstünde çocuga bişeyler oldu düz duvara tırmanıyor resmen
Doğum günün kutlu olsun canımKizlar bugun benim dogum gunum, yolu yariladik, 35 bitti. Esim sevdigim tarzda bir kiyafet almis, begendim. Aksam pastamsi bir kek yapmisti, meger benim pastam olacakmis.
Market alisverisi 72$ tuttu, dun de esim 36$ kahvaltilik icin harcadi. Kiza mont, ayakkabi, oglana ince bir mont, esime evde giymesi icin tisort, tuvalet kagidi ve elektrikli bicak aldik, esimin kredi kartinda puan birikmisti, 130$ kadar, onu kullandik.
Ben karisik kuru dolma yaptim, esim de kuru fasulye pisirdi. Evi biraz temizledim, banyoyu elden gecirdim.
2016 18 Kasım doğumlu ufacık ama öyle böyle cadı değil bezdirdi canımızdanKaç yasında cadı
Nice güzel yılların olsunKizlar bugun benim dogum gunum, yolu yariladik, 35 bitti. Esim sevdigim tarzda bir kiyafet almis, begendim. Aksam pastamsi bir kek yapmisti, meger benim pastam olacakmis.
Zeynepcim nice mutlu yıllara ailen ile birlikteKizlar bugun benim dogum gunum, yolu yariladik, 35 bitti. Esim sevdigim tarzda bir kiyafet almis, begendim. Aksam pastamsi bir kek yapmisti, meger benim pastam olacakmis.
Kapatırsan benide albüyük kızımın ayagına zeytin ezdim sardım yatırdım küçük bağırıyor duymuyorum biraz önce uyusalar rahatlasam keyfim yok bu aralar dolunay mı var kendimi odaya kapatasım var
Benim bebe de kesin öyle olacak2016 18 Kasım doğumlu ufacık ama öyle böyle cadı değil bezdirdi canımızdan
Canım sabah geç mi kalkıyor neden bu saate kaldı uykusu2016 18 Kasım doğumlu ufacık ama öyle böyle cadı değil bezdirdi canımızdan
Ben severim yaramaz cocukları don don olmayacak bir çocuk2016 18 Kasım doğumlu ufacık ama öyle böyle cadı değil bezdirdi canımızdan
Belli zaten kuz yüreğin geniş yoksa 3 çocuk herkesin harcı değilBen severim yaramaz cocukları don don olmayacak bir çocuk
Kızım ünite üzerinden inmiyor tüm süslerimi kırdı ama canı sağolsun çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?