13 ay ödedik dursun bakalım şimdi üzerine ekleme yalamaya devam ediyoruz. Gaz sıkıntısı bende büyük kızımda çok çektim Allah yardımcınız olsunHerkese iyi akşamlar
Penguen geçmiş olsun kesinlikle elinizdeki hazır parayı kredi kapatmak için bankaya yatırmayın...banka zaten faizi hep ilk aylara yayıyor..bir süre ödeme yaptınız sanırım..en güzeli altın döviz sepeti yapmak tabi benim düşüncem
Aslında herkesi tek tek etiketleyip yorum yazmak istiyorum ama dermanım yok..Azruşa ne oldu anlamıyorum kaç gündür mahvediyor gazlandı resmen..halbuki haftaya üç aylık olacak..şimdiye kadar kuzu gibiydieşimi akşam eczaneye yolladım gaz damlası aldı inşallah iyi gelir atak mı gaz mı..aman başka şey olmasın da razıyım yorulmaya....onun dışında gün içinde büyükleri doyur vs. tek iki oda ve antre süpürebildim, fırında patatesli tavuk ve tarhana yaptım..bir makine de çamaşır yıka as bu kadar
tuce_tuce canım ben bu ay bir şey alamayacağım önümüzdeki aya inşallah bildiririm olur mu
Dün bi caps gördüm "keşke iyi dostlar biriktireceğime altın biriktirseydim" diye nasıl da doğru
O zaman kendimden bir örnek vereyim1sene sonra kullanmak için almayı düşünüuprm
...
Ay ne hoşdiş buğdayı hediyemiz
Kız hizmet bitmiyor
Keşke benim Ablam olsanMasterchef de çikolatalı çilek gördüm ayyy canımız çekti valla hemen buzluktan çıkardım şimdi küçük cadıyı uyutacam sonra büyük kızımla keyif vakti
Tabiki yokAy ne hoşSenin borçtan varmı haber
Lahmacun alacaktın vazmigeçtiniz?Biz alamadık kalmamış yarına kaldıkpazartesi gidiyorlar esimde nöbetçi Bende evi toplarim ancakyarın pilav patatesli tavuk yapayim . Son 100 TL miz sonrası eksiye gider
bugün yaptırdım yedikLahmacun alacaktın vazmigeçtiniz?Biz alamadık kalmamış yarına kaldık
Eşine vermiş olabilirler mi?Tabiki yok
Eğer kısa vadeli almayacaksanız, uzun vadeli düşünüyorsanız muhakkak kazanırsınız.Kızlar su dönemde altın almak mantıklı mı
Yok keşkeler olsaEşine vermiş olabilirler mi?
Ooooo masallahhhhh darısı bizeIyi aksamlar kizlar.tuce_tuce kasim ayi icin 9.5 gram bilezik almistim. Aralik hedefim bir bilezik daha almak ayni ayarda. Insaallah olur. 2021 hedefim ise eger goreve devam edersem her ay 1 ata lira ,en azindan hazirana kadar. Cunku ywzin tatil gezme vs ya harcamak istiyorum
Şimdi kızımla haftalık yemek listesi yapıyoruzKeşke benim Ablam olsan
Çok fena canım yaNarinNarin canimmmm miden nasilll
Tuzlu leblebiÇok fena canım ya
Akşam üzeri biraz iyi hissettim kendimi poğaça kısır yaptım çay demledim hiç birinden yiyemedim öyle fena oldum yine
1 mandalina yedim beyaz nohut yiyorum arada o biraz iyi geliyor
Döndünmü evineÇok fena canım ya
Akşam üzeri biraz iyi hissettim kendimi poğaça kısır yaptım çay demledim hiç birinden yiyemedim öyle fena oldum yine
Çubuk kıraker de iyi geliyorÇok fena canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?