9. 11 arası büyük kasım indirimi varmışİndirimmi var trendyolda
Boşver ödesin seslenme huzurunuzu bozmaya değmezAz önce hesap yapayım dedimmobil bankacılığı açtım eşim babasıgilin faydaları Ödemiş 70 TL
Aynen önemli değil . Ama adları hediye yaptı oldu işteBoşver ödesin seslenme huzurunuzu bozmaya değmez
Uzun vadeli ise bence mantıklı. Altın 500 TL olduğu zaman aaa ne çok yükseldi alınmaz dedik şimdi aynı altın 870 olduKızlar su dönemde altın almak mantıklı mı
Bende o mantıkla düşünüyorum canım. Aynen en az 1 sene sonrası için alayım diuromUzun vadeli ise bence mantıklı. Altın 500 TL olduğu zaman aaa ne çok yükseldi alınmaz dedik şimdi aynı altın 870 oldu
Altın her dönem mantıklı geliyor bana zarar edeni görmedim pek tabi hemen satılmamalıKızlar su dönemde altın almak mantıklı mı
Hahahha ne doğruHerkese iyi akşamlar
Penguen geçmiş olsun kesinlikle elinizdeki hazır parayı kredi kapatmak için bankaya yatırmayın...banka zaten faizi hep ilk aylara yayıyor..bir süre ödeme yaptınız sanırım..en güzeli altın döviz sepeti yapmak tabi benim düşüncem
Aslında herkesi tek tek etiketleyip yorum yazmak istiyorum ama dermanım yok..Azruşa ne oldu anlamıyorum kaç gündür mahvediyor gazlandı resmen..halbuki haftaya üç aylık olacak..şimdiye kadar kuzu gibiydieşimi akşam eczaneye yolladım gaz damlası aldı inşallah iyi gelir atak mı gaz mı..aman başka şey olmasın da razıyım yorulmaya....onun dışında gün içinde büyükleri doyur vs. tek iki oda ve antre süpürebildim, fırında patatesli tavuk ve tarhana yaptım..bir makine de çamaşır yıka as bu kadar
tuce_tuce canım ben bu ay bir şey alamayacağım önümüzdeki aya inşallah bildiririm olur mu
Dün bi caps gördüm "keşke iyi dostlar biriktireceğime altın biriktirseydim" diye nasıl da doğru
Al bence canim ben hiç zarar etmedimBende o mantıkla düşünüyorum canım. Aynen en az 1 sene sonrası için alayım diurom
Ayy gaz cok zordur geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar
Penguen geçmiş olsun kesinlikle elinizdeki hazır parayı kredi kapatmak için bankaya yatırmayın...banka zaten faizi hep ilk aylara yayıyor..bir süre ödeme yaptınız sanırım..en güzeli altın döviz sepeti yapmak tabi benim düşüncem
Aslında herkesi tek tek etiketleyip yorum yazmak istiyorum ama dermanım yok..Azruşa ne oldu anlamıyorum kaç gündür mahvediyor gazlandı resmen..halbuki haftaya üç aylık olacak..şimdiye kadar kuzu gibiydieşimi akşam eczaneye yolladım gaz damlası aldı inşallah iyi gelir atak mı gaz mı..aman başka şey olmasın da razıyım yorulmaya....onun dışında gün içinde büyükleri doyur vs. tek iki oda ve antre süpürebildim, fırında patatesli tavuk ve tarhana yaptım..bir makine de çamaşır yıka as bu kadar
tuce_tuce canım ben bu ay bir şey alamayacağım önümüzdeki aya inşallah bildiririm olur mu
Dün bi caps gördüm "keşke iyi dostlar biriktireceğime altın biriktirseydim" diye nasıl da doğru
Uzun vadeli yatırım yapmak niyetindeyseniz her seviyeden alınırKızlar su dönemde altın almak mantıklı mı
Tamam canım teşekkür ederimAl bence canim ben hiç zarar etmedim
1sene sonra kullanmak için almayı düşünüuprmUzun vadeli yatırım yapmak niyetindeyseniz her seviyeden alınır
Ytd
OoooooMasterchef de çikolatalı çilek gördüm ayyy canımız çekti valla hemen buzluktan çıkardım şimdi küçük cadıyı uyutacam sonra büyük kızımla keyif vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?