Hemen ekliyorum zeryamBenim bu haftaki toplam harcamam 400 tl@tuce_tuce
Canım bazı erkekler biraz daha büyüyünce daha rahat ilgileniyorlar benim eşim de öyle idi bebekken asla oyalayamazdı çocuğu aşırı yorulurdumValla kızlar ya bence ben iyi yaşıyorum bakıyorum da . Eşimin eline bir çocuk veriyorum oyalayamıyor . Çocuk oyalamayı kucakta gezdirmek zannediyor ya. Sabahtan beri kahvaltıda ve emzirirken oturdum valla bakın . Markete inecektim Montu giydim tam abi bebek bezi kirletmiş hayda soyun banyoda popo temizle babasına verdim giydirdi ben markete gittim
Chesscake
3 paket jelibon
20 tane soda
Mısır
Küp şeker
500 gram kaşar
Makarna
85 TL tuttu
30 yumurta 21 TL
7 tane köy yumurtası 7 TL
Valla bak çocuk çok güzel top oynuyor , bul takları eline verip yerini gösteriyorum atıyor. Halkaları eline veriyorum rengini söylüyorum kendi geçiriyor . Zeka kartlarını eline veriyorum kanepe kenarına dik dik diziyor . İlk adım arabasıyla evde turluyor . Kule yapıyoruz o kovaları renklerini söyleyerek veriyorum oda iç içe diziyor . Bizim yatağın üzerine gidiyoruz ayakta duruyor 1-2-3 sayıyorum 3 diyince kendini geriye atıp oyun oynuyor kitap bakıyorCanım bazı erkekler biraz daha büyüyünce daha rahat ilgileniyorlar benim eşim de öyle idi bebekken asla oyalayamazdı çocuğu aşırı yorulurdum
Ne zaman ni çocuk ayaklandı oyun çağına geldi o zaman daha iyi ilgilenmeye başladı hele şimdi evde olduğu için benden çok o ilgileniyor sağolsun
Az daha sabret çocuk ayaklanınca ver eşine çık evden veya odadan illaki alışacaklar beraber vakit geçirmeye zorla veya güzellikle
Valla bizim ev materyal dolu oyun dolu onun başına oturup oynatacak adam lazımtuce_tuce oyun uretemiyordur canim kadin erkek farketmez bazi insanlar zamanla alisir
Materyal bulundur mutlaka
Sanada kolaylik olur
3lu magnet puzzle yapmislar arkadasimin cocugu oyle guzel oynuyorki anlatamam
E bebeğin pamuklarını kullanıyoruz zeyno aslında birkaç gündür yıkıyoruz biraz hassaslaştı o yüzden tekrar etmemesi açısındantuce_tuce havalar soğudu ıslak mendili yıkayıp poposunu silebilirsin artık büyüdü ben öyle yapıyorum hem üşütmez hem soy banyoya sok eziyet valla rahatlarsın
Cnm bence onlar yakmamışBu arada bizim ev harika güneş alıyor sürekli güneş içinde ev . Alt kat hala kiraya verilmedi çocuk yerde emekliyor . 1 ay 35-40 derecede kombi yandı 4 Petek oturma odamızı kapattık orası asla ısınmaz çünkü . Dün üst komşu ile konuştum bana diyor ki oturma odasında oturmuyor musun bu sene hayır dedim . Fark ettik bizim odamız soğuk dedi . Bizimle aynı 35-40 yakmışlar onlara 100 TL bize 320 TL geldi ki hava durumu süper burada . Kombimizin ne kadar dandik olduğunu bir kez daha anladım böylece
Bilmiyorum yaCnm bence onlar yakmamış
Zaten 40 50 tüp ve sıcak su icin geliyor . 100 lira da bilemedim biz mi cok yakıyoruz dicem yok hep dusukte benimde
Tuce sadece -1125 tl nin faizi mi bu 55?KıZlar kv ye giden 1000 TL , bebeğe 125 TL bez , 55 TL eksi hesap faizi bunlar hesaba dahil mi
Ne güzel düşünüyorlarKizlar unuttum ben +500deyim esimin ailesi gondermisti bu hafta 500 daha gondericeklermis ama bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?