- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle yaaaa eltım de ne zaman sorsam ev sıcacık sürekli soba klima yanıyor derCnm bence onlar yakmamış
Zaten 40 50 tüp ve sıcak su icin geliyor . 100 lira da bilemedim biz mi cok yakıyoruz dicem yok hep dusukte benimde
Ayyy ne fenaymış kız oyleBilmiyorum ya geçen kapıdan tatlı verdi elini içeri sallıyor ev sıcak mı soğuk mu yakıyor muyum diye
Millet bir tuhaf zaten yakmaz yakıyorum der harcamaz harcıyorum der . Kimsenin bütçesi zaten bizi ilgilendirmez ama böyle yalan da söyleyince insan gicik oluyorOyle yaaaa eltım de ne zaman sorsam ev sıcacık sürekli soba klima yanıyor der
Ama her zaman benım fatura onun 3 katı anlamıyorum böyle ınsanları
Ayyy ne fenaymış kız oyle
Kız tavuk midye nasıl hemen tarif ver senin menülerin hep farklı bizde hep tencere yemeği zavallı çocuklarımKahvaltıdan sonra kızlarla açtık son ses muzık dans ettık
Kemik sulu şehriye çorbası yaptım içti kızlar küçüğümü uyuttum buyuğüm ders calışıyor şimdi kahve ve abur cubur yiyom
Akşama çöpte tavuk midye yapacam yanına havuç salatası
Ahahaahha he deseydin bende böyle gıyınsem yanarımMillet bir tuhaf zaten yakmaz yakıyorum der harcamaz harcıyorum der . Kimsenin bütçesi zaten bizi ilgilendirmez ama böyle yalan da söyleyince insan gicik oluyor
Benim öyle bir arkadaşım var yok söyle yakıyorum yok böyle yakıyorum derdi bigun evine gittik buz gibi çocuklar 10 kat giyinmiş cok sıcak dimi dedi
Bak tatlım böyle çok lezzetliKız tavuk midye nasıl hemen tarif ver senin menülerin hep farklı bizde hep tencere yemeği zavallı çocuklarım
İcine midye giriyor sandımhic sevmem bu guzelmis deneyecegim tavuk canavarlarına yarin tavuk yapayım buzlukta son bir poset olacaktı eksikler olusmaya başladı maasta toplu bir alısveris şartBak tatlım böyle çok lezzetli
Güzel görünüyor, afiyet olsunBak tatlım böyle çok lezzetli
Benım küçük cadı bile bayılarak yiyor gerçekten çok lezzetli dene derimİcine midye giriyor sandımhic sevmem bu guzelmis deneyecegim tavuk canavarlarına yarin tavuk yapayım buzlukta son bir poset olacaktı eksikler olusmaya başladı maasta toplu bir alısveris şart
Tesekkur ederım ca nımGüzel görünüyor, afiyet olsun
İrmik paketinin uzerinde de tarif oluyor guzel oluyor canimEşim sütlü irmik helvası istiyor hiç yapmadım ama tarif buldum bakalım
Minigi uyutunca yaptim evet haklısın ama domestos ara ara dökülmezse de sararıyor her yer gunluk cif kullaniyorum ara sıra da domestosZeynolin44 ben bayadır çamaşır suyu almıyorum. Oğlum emeklediğinden beri belkide.
Cif içeriği temiz olanı var. Ondan kullanıyorum. Çamaşır suyunu solamak çok zararlı hele minikler için.
Canim haftaya cuma yanilmiyorsam bime geliyor kataloga bak istersen guzel duruyordutuce_tuce ilk arabam e bebekten mi?
oğluma almak istiyorum bizimki 14 aylık binermi onu da bilmiyorum