🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bu hafta yine coştu 700 lira falan gitti
Terayag 150 ( kahvaltılık aldık tadı cok guzel pahalı ama bildiğimiz yer)
Balık 150
Ceviz yoğurt yumurta 90 falan
Pazara iki defa gittik 140 lira
Kestane çiğ köfte süt kaymak ; 75 lira
Arada ekmek falan derken gitti baya sağlık olsun .
bu pahalılık beni yoruyor

700 diyorum o zaman

Kızlar eşim nöbetten geldi bende bebeğe kahvaltı yaptırdım sonra emdi 1. Uykuya geçti bizde kahvaltı yaptık . Domates çorbası pişirdim kemik sulu içine buğday attım bebeğe değişiklik olsun diye inş yer . Kıyma çıkarttım sote yapacağım abi bebeğe de o kıyma ile akşam yemeği kefir ve kıymalı makarna

240 TL eşim salçalar ve zeytin için verdi migrosta 90 tl gitmiş 105 TL puan vardı onuda kullandık toplam 195 ti eksikler olunca market fiyattan düştü ekmek kola çocuklara jelibon için 16 TL gibi bişey ödedim süt için 20 taksiye 70 verdim başka bişey almadık başla harcama yok. 126 TL benim harcadıklarım 240 ta eşimin mutfak için aldıkları yarın eşim işe gidiyor meyve almamız lazım

Haklısın canım ne zama iyiyim desem başım dönüyor uzandım yine çocukları banyo yaptırcam kanepe sileyim demiştim suyu hazırladım kaldı öyle
Sakın diyet filan yapma penguen 6 ay daha etkileri devam eder bu virüsün .Bak çocuklar var sana ihtiyaçları var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…