Tesekkur ederım canımGeçmiş olsun @zerya271210
Hayırlı olsunKmsl Hnd güzel günlerde kullan.
Akşam hamburger yaptım ama çok yoruldum camları sildim cam balkonu temizledim. Ekmegide kendim yaptım kırmızı mercimek çorbası yaptım komşu tatlı yapmış çay demledim onu yicez kızım ödevini bitirirse inşallah
Hıc umıtlenmıyorumKızlar yarın haftanın birincisi belli olacak
İyiyim çok şükür bu seferde tansiyonum yükseliyor anlamadım gerçekten umarım bir hasar bırakmazNasıl oldun canım
Bizim site de çok pozitif var bizim binada yok ama çevre binalarda çok fazla
Temizlik yaptıkça mutlu oluyorum arkadaş geldi tatlı yapmış onu verdim eşimi gördü abi niye iş yaptırıyorsun diye kafayı bozdu temizlikle diyor kokunda alıyorumya akşam başımın agrısından anlıyorum domestosu çok kullanmışım korkuyorum yattığım dolaştıgım yerde mikrop kaldıysa diye yarında kanepeleri silerim yastıklarınun kılıfları yıkarım inşallahSağol şekerim
Kv test sonucu çıktı mı canm yada ben mi gormedimAyyy bende yoruldum
Kızlarla parmak boyası yaptık sonrasında hepımız yıkandık yemek yedık bulaşıkları attım makınaya
Banyoyu yıkadım
Camasır attım makınaya
Sımdı kahve zamanı
Bende de panik atak var büyük ihtimalle direniyorum kendi kendime atlatmak için gitsem ilaç başlarlar bu pis hastalık yüzünden iyice korkar oldum geceleri özellikleTeşekkür ederimSen nasılsın kendini daha iyi hissediyor musun canım ? İyice toparlanmadan kendini ev işleriyle yorma
Örrtmennimm bizim sular kesikti ben ödevimi yapamadımKızlar yarın haftanın birincisi belli olacak
Otur çocuğum 0Örrtmennimm bizim sular kesikti ben ödevimi yapamadım
Evet canım negatıfKv test sonucu çıktı mı canm yada ben mi gormedim
O elektrik degil mıydı yaaaÖrrtmennimm bizim sular kesikti ben ödevimi yapamadım
Ya çok şükürEvet canım negatıf
Valla tam sifirliğim.robot süpürge alasaydim enazindan daha mutlu olurdum.esime diyorum keşke 3800 telefona verecegimize süpürge alsaydık diyorum.Otur çocuğum 0
Günaydın efendimğünaydın....mutlu pazarlar olsun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?