🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hay Allah ya
Ev sahibimisiniz
Bizdede ses geliyor ama yalitim iyi cok derin bir ses gelirse geliyor rahatsiz etme boyutunda degil yalitim yaptirsaniz yada oda degisikligi
Ev sahibiyiz canım
Ya nasıl bu kadar ses geliyor anlamıyorum zaten
8 yıl oluyor her sene nerdeyse kiracı değişiyor hiç mi düzgün insan gelmez ya hayret bir şey
Halbuki apartmanda herkes uyumludur anlayışlıdır bunlar haricinde

Yaa
Insallah bunlarda gider bu sefer iyi biri gelir
Bizim oturdugumuz ev ve ust kat tanidik 2 akrabanin. Once kendileri oturuyordu o zaman daha sıkıntılıydı simdi daha iyi.
Aslinda ben hep bahce ici ev istiyorum ama kismet belki olur

Bizim üst kattaki de geçen beni aramış hakkını helal et sen haklıymışsın ses çok kötü birşeymiş diyor . Karşı dairesinde kiracı değişiktı yatak odaları aynı duvar üzerinde sesten çok rahatsızlar

dün kü arcamam 128 40 tl

çekirdek
ığlamur
ğün kurusu
ceviz
işkembe
sucuk
ğranü lkağve
çiğköfte
çeçil peyniri
süprizyumurta
pazı
avuç
3 ekmek
dönüşte yol parası

dünküm menü
kaşarlı domates çorbası(un)
sarma
çiğköfte
bolyeşillik roka ve şalğamdı

buğün :dün çok karıştırdık sanki...
bu ğün sadece yumurtalı sütlü ev makarnası v e ayran olsun diyorum

fikir olsun.

dün ğece kalvyeyi söktüm...j arfini de yok edecektim az daa...topladım en azından.pazartesi bilğisayarcıya ğötüreceğim.olmadı yenisi.

Penguen beni tekrar ğenelde erkeklerin yaptığı bir işe cesaretlendirdin...sağol.

Dün bizim evin gündemi aşıydı . Aşıyı tsk askere değil ailelere soruyormuş olmak istiyor musunuz diye ?ben eşime de soruyorlar zannetmiştim meğer öyle değilmiş . Buradaki amacı ben anlayamadım . Bir arkadaş gruptan yazıyor ol çocuğa da yaptır . Yaptırmayacağım diyorum bana diyor ki herkese zorla yapsınlar . Hayrola dedim ya kim kime zorla yapabilir benim hakkımı sana versinler sen ve çocukların ol . Hemşire bir arkadaşımız da bende olmayacağım dedi yan etkileri vs vs bilmiyoruz yerli ürün değil . Artist artist konuşuyor boş çene anca

Kızlar büyük bebeğim nöbete gitti beslenme çantası hazırladım küçük bebeğime kahvaltı yaptırdım oyuncak oynadık alt üst değiştirdik . 1. Uyku zamanı emzirdim uyuttum şimdi kahvaltı yapacağım. Yatak odasının perdesi yıkanacak akşam abi bebeğim uyuduğu zaman odayı temizleyeceğim

Gunaydin kizlar aksam 10 da uyumusum
Harika cuma 04:30 uyandım

Bütün günün ardından tam erken yatayım diyordum ki
Gece bir telefon geldi tam 2.5 saat derdini anlattı
Saat 02.30 oldu
Benim erken yatış yalan oldu
Bu sabah 06. 30 da kalktım
Şu an kahvaltımı yapıyorum
Saat 10: 00 on-line dersim var
Cumartesi gününe bu şekilde başlamış oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…