Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar marketten nohut almam lazım hangi marka alsam yaa
Duru iyi bence.Migros ürünlerinde güzel pirinç bulgur ben çok beğeniyorumKızlar marketten nohut almam lazım hangi marka alsam yaa
En güzeli bence reis ama çok pahalı. Ben artık tarımkredinkini alıyorumKızlar marketten nohut almam lazım hangi marka alsam yaa
Hayırlı uğurlu olsun canımGüzel günlerde kullan inşGunun harcamasi
Huawei p 30 lite 2860 tl
Kaç TL acaba reis . Piştiği zaman kabukları ayrılmamalı. Evde kim aldı bilmem A101 in kuru fasulyesi vardı o paketi açtım nimet tabi ama çok kötüEn güzeli bence reis ama çok pahalı. Ben artık tarımkredinkini alıyorum
Haydi güle güle kullanGunun harcamasi
Huawei p 30 lite 2860 tl
Markete göre değişiyor fiyatı.Kaç TL acaba reis . Piştiği zaman kabukları ayrılmamalı. Evde kim aldı bilmem A101 in kuru fasulyesi vardı o paketi açtım nimet tabi ama çok kötü
Bende bakacağım o zaman teşekkür ediyorumMarkete göre değişiyor fiyatı.
carrefourda 15 lira kilosu.
Benim düdüklü fisshler çok hızlı pişiriyor ondan yana sorun yok . Ama dur bi bakayım teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun canımGüzel günlerde kullan inş
Haydi güle güle kullan
Tesekkur ederim kizlar
Ben şuan grinin 50 tonunu okuyorum bitince kocamla filmini izleyeceğizKizlar bu arada buyuk kizima roman hikaye siparis vericem guzel surukleyici aklinizda kalan kitap adi var mi genclik romani olsun diyorum
Kendime de verecem kisisel gelisim filan olsun istiyorum oneriniz var mi ya da mutlaka okumalisiniz dediginiz