- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Setten birisi oldu herhalde karantinaya girdiler tuce ne bileyimYönetmene mail atHaftaya corona bitiyor muymuş geçen hafta corona yok muymuş kafamda deli sorular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Setten birisi oldu herhalde karantinaya girdiler tuce ne bileyimYönetmene mail atHaftaya corona bitiyor muymuş geçen hafta corona yok muymuş kafamda deli sorular
Kızzz sen izlemiyorsun diye bize hava atma bak şimdi senin dizinde girsin inş karantinaya gör bakSetten birisi oldu herhalde karantinaya girdiler tuce ne bileyimYönetmene mail at
Kisiri da fazla yapmistim dizi keyfiyle yiyecektim tuhhhhKızzz sen izlemiyorsun diye bize hava atma bak şimdi senin dizinde girsin inş karantinaya gör bak
Benim dizi sosyal mesafeye uyuyor kızzz sizinki ihanet ya öpüşme yakınlaşma çok fazla virüs kaçınılmazKızzz sen izlemiyorsun diye bize hava atma bak şimdi senin dizinde girsin inş karantinaya gör bak
Yok ben memurum Karantinadayım şimdi kaç saat canlı ders yapıyor kızım öğretmenide çok dertli hem kendi çocukları hem dersler hem ev işleri. Ben ödev yaptırırken deli oluyorum şimdi eşim yaptırıyor 10 gündürSagolasin canim.amin. Sen de ogretmen misin
Allah herkesin yardimcisi olsun cidden cok zor. Tabiki saglik calisanlarinin yaninda hicbirimizin lafi edilmez ,Allah razicolsun hepsinden ama cidden evden ders vermek zor cocuklarla.Yok ben memurum Karantinadayım şimdi kaç saat canlı ders yapıyor kızım öğretmenide çok dertli hem kendi çocukları hem dersler hem ev işleri. Ben ödev yaptırırken deli oluyorum şimdi eşim yaptırıyor 10 gündür
Şuan çok sinirliyimBenim dizi sosyal mesafeye uyuyor kızzz sizinki ihanet ya öpüşme yakınlaşma çok fazla virüs kaçınılmaz
Banamı sinirlendinŞuan çok sinirliyim
Hayır ya okyonus haftada bir kez dizi izliyorduk oda yokBanamı sinirlendin
Bende çok üzüldümHayır ya okyonus haftada bir kez dizi izliyorduk oda yok
Ben bugün oldumHalsizim kızlar ya regl olucam galiba
Bende kahveciyi etiketleyecektim yok ortaliktaCedric1003 benşm fincanlar örtüler hala yok tedarik ediliyor diyor seninkiler geldimi?Bu Karaca böyle hep geçmi gönderiyor acaba yoksa gelmeyecekmi