🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesler iyidir inşallah ❣
Bugün hastaneye gittik muayene ödemedik bu kez.ama eczane 26 tl,organikciden yumurta 15 tl,köy ekmeği 7 tl,marketten kereviz,brokoli,cips,peçete ve prima günlük rahatlık diye bir bez aldık denemek için 20 tl bez,cubuk kraker,kahve toplamda 68 tl
Biz bu hafta maaş yatarsa cuma günü 300 tl bütçeyi mecburen asariz büyük kalemler eksik normalde 5 aralık ama oda cumartesi yasak var diye erken yatarsa cuma alışveriş yaparız,yatmazsa pazartesi alışveriş yaparız.acil ihtiyaç yok çok şükür sadece azaldılar.
Birde fairy platinum tablet almamız lazım indirimde gören oldumu acaba market aktüellerinde.

Ya millet delirmis cok mu lazım düğün dernek ya.Illaki evleneceksen ki git karı koca 2 şahitle nikahını kıy otur. Yok illaki tören istoyirsanda yazın müsaitti açık havada yapsaydin yada önümüzdeki yazı bekle yani.

Birde Belediye Baskanini cagirmislar o donem pozitifmis neyse gelememis onunda anne babasi vefat etmis
Su an kiyim var gibiymis
Ilk basta kacacak liman gibi goruyorduk aman hale bak

Seni çok iyi anlıyorum bizde hep çevremizden sakladık hem üzülmesinler diye sakladigimiz bir grup vardı.Birde meraktan dedikodudan beslenip başımızı arayıp hergun rahatsız edecek ayrı bir grup vardı.Abim bile bilmiyor hala (cok uzulur) sadece annem biliyordu oda zaten daha teste gitmeden sen hastasın dedi sesimden dolayı sesim çok bozulmuştu ben okadar farkında değildim tabi.

Canım geçmiş olsun bebisine
101 de fairy plus indirimde 22 li tablet 38 den 27 ye düşmüş

Pahalı aslında ama fairy nin son ürünü çok temiz yıkıyor en son onu almıştım yine alacağım

Ben ne zamandır giremiyorum, yoğunluk, yorgunluk..
Aralık hedeflerini yazmaya başlamışsınız sanırım. Ben 1 gram altın hedefliyorum tuce_tuce inşallah. Ellerine sağlık
Ay canım inşallah hemen ekliyorum alınca beni etiketle olur mu

cankuş yavruya çok ğeçmiş olsun....

esila astımın çeşitleri var mı bilmem ama ben denizinkini doğa temiz ava ile çözdüm...a laa tıkanmaların var mı

benim de karşı dairedeki komşum kovit....evdekiler de temaslı oluyor bu durumda.telefonla ya da balkondan konuşuyoruz...balkonlar yanyana..o camda maskeli ben uzakta.bende maske yoktu.ama6 7 mt vardı...ışimdi zaten dışarısı soğuk..sadece telefonla..çöplerini eldiven takıp indirdim.iki daire arası antreyi bol çamaşır suyuyla sildim.sırf çamaşır suyuyla..telefonla bir itiyacı olup olmadığını soruyorum....ğetir yapıyorlar dışarıdan azır alıyorlar..
öğle vaktiydi.kağıt tabak bardak almamı istedi.ben de saba erken saatlerde markete ğittiğimi bu saatlerde kalabalığa karışmadığımı emen ertesi saba alabileceğimi söyledim..umarım kırılmamıştır...ğün içinde başka bir komşu kızı almış..

cerra paşa ameliyataneleri yoğun bakıma çevirmiş diye duydum...bilmem doğru mu

özrenğin ocam dün ğirmedi sanki....

zerya. ben de şekeri azalttığımdan beri yiyebileceğim çikolata ve dondurmayı bulmakta ğüçlük çekiyorum...ep yeni denemeler yapıyorum..çoğunlukla üsrana uğruyorum...ama durun bak..kendimce bir yöntem buldum.önceleri kave yanında mutlaka bir kaç kare....çikolataların bölündüğü karelerden 2 3 kare yerdim...çikolatam ince büyük parçaydı.çikolatanın sivri kısmını kaveye sokup yalayarak yemeye başladım...ama azar azar yalanacak...mesela bir yalama 2 3 yudum ğibi..bir de çikolata afif yalanacak.

sonra bi baktım..daa zevkli.şimdi öyle yapıyorum...denemesi bedava....

bedava dedim de.aklıma ğeldi ''.bir şeyi bedava alıyorsanız satın alınan sizsiniz''

böylebir cümle duydum... bu sözün saibinin kitabını alacağım en yakın zamanda...kitaplarını...çok düşündürücü ..öyle değil mi
Eşim şuan çalışmadığı için ben birikim hedefi koyamıyorum malesef.

Cepten yiyeceğiz bu süreçte.

Topikten atılır mıyım
benim de eşim çalışmıyor....ben de çalışmıyorum...beni atmadıklarına ğöre merak etme atmazlar.....

ikonlar çok uzakta kaldı..yoksa buraya ğülen ikon koyacaktım :) :) :)

ğörüşmek üzereee....

Kilere koymak için sebzelik alacağım. Patates soğan sarımsak için. 80-100₺ bandındalar. Dışarı çıkamıyorum online alacağım. Kargom da bedava. Ek dersi mi beklesem,şimdi alıp ek ders gelince karta mı yatırsam bilemedim. Kileri açınca o görüntü hoşuma gitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…