• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok zaten gitmiyoruz market dışında bir yere. Haftada bir pazara gidiyorum çift maske takarak. Kimseyle temas etmiyoruz.

Bilmiyorum ne kadar dikkat etsek de eninde sonunda geçiricez gibi geliyo bu virüsü
Zerya açıkçası içimden bir ses abi bebeğin doğum gününde hasta olmuş olacağız gibi hissediyorum. Bizim her özel günümüzde sürekli bir sorun olur

Oğlusun nasil sevgi abi bebeğin ust disinin birisi çıktı şimdi oburu için uğraşmaya başladı
Uykusu çok sıkıntlı Tuğce yaaa.
Gece çok sık uyanıyor.
Sabahta çok erken kalkıyor.
oğlumun üst dişleri ikisi birden çıktı.
doktora gittiğimizde yeni dişler çıkıcak dedi.
Belki dişleri yüzünden uyanıyor.

Uykusu çok sıkıntlı Tuğce yaaa.
Gece çok sık uyanıyor.
Sabahta çok erken kalkıyor.
oğlumun üst dişleri ikisi birden çıktı.
doktora gittiğimizde yeni dişler çıkıcak dedi.
Belki dişleri yüzünden uyanıyor.
Yüksek sesle Ağlayarak mi uyanıyor abi bebek ne zama yüksek sesle ağlayarak uyansa dis hazırlığı yapıyor oluyor

Sabah;
1 yumurta
1dilim ekmek
1 dilim peynir
1 fincan cay
5zeytin
1 kaşık salca

Öğlen:
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yarım dilim ekmek

akşam
Köfte patates salata makarna
1 Türk kahvesi
Şimdide bitki çayı içiyoruz.
2 litre suyu tamamlıyorum.Sabah tartı günü😬

Zerya açıkçası içimden bir ses abi bebeğin doğum gününde hasta olmuş olacağız gibi hissediyorum. Bizim her özel günümüzde sürekli bir sorun olur
Hayır canım hiç öyle düşünme. Gayet güzel geçecek abi bebeğin doğum günü

Sen bana bakma bazen umutsuzluğa kapılıyorum

Dikkat ediyoruz bilinçli insanlarız , maske mesafe hijyen.

Bunlara rağmen gelirse yapacak birşey yok zaten, olumlu düşünelim

Yok normal ağlama sesi.
eşimle dişten olduğunu düşünüyoruz. Başka bişey aklımıza gelmiyor.
inşallah zamanla geçer
Ay bizim o zamanlar çok kötü oluyor sevgi çığlık çığlığa alıyor ben kucağımda tutamıyorum o derece kendini geriye atıyor o zaman anlıyoruz birşey olduğunu . Dün yine aynı olaya başladı birde sürekli göğsümde ağzında meme uyumak istiyor yatağına asla gitmiyor öyle anlıyoruz
Böyle düşünmemeye çalış Tuğce.
Evrene pozitif enerji yolla🙂
Yaaa bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ 1 gün güzel enerji yolluyorum 3 gün kötü 😀
E Esila09 dogum gunun kutlu olsun, nice guzel saglikli yillara.
tuce_tuce tuce_tuce benim aralik ayi birikimim 1000$ ve 3 gram altin.
Hemen ekliyorum bereketli olsun aldın mı alacak MIsın
QUOTE="zerya271210, post: 66062346, member: 590208"]
Hayır canım hiç öyle düşünme. Gayet güzel geçecek abi bebeğin doğum günü

Sen bana bakma bazen umutsuzluğa kapılıyorum

Dikkat ediyoruz bilinçli insanlarız , maske mesafe hijyen.

Bunlara rağmen gelirse yapacak birşey yok zaten, olumlu düşünelim
[/QUOTE]
Bu olay sanırım biraz bilinçten çıktı çok fazla yayıldığı için ne yaparsak yapalım çare yok gibime geliyor . Dediğin gibi gelirse yapacak birşey yok 😍

Yumurta ekmek alınacak eşim aradı arkadaşını akşam bırakacak ne kadar tutar bilmiyorum 50 TL eft gönderdim arkadaşa oda kapıya bırakacak parayı sütçü sabah süt bırakacak şimdilik başka eksiğimiz yok aslında evde un maya var ama halim yok bazlama yapmaya
Nasıl oldun canm.Malesef covit geçirenler eski sağlığına dincligine bir türlü kavuşamıyor halsizlikler uzun zaman devam ediyor.Bizim hala 2 gün iyiysek 3.gün nezle gibi uyaniyoruz öğlen e normale dönüyoruz.bir gün bacaklarımiz sızlıyor birgün başımız ağrıyor.Gorumcemle daha bu akşam konuştuk malesef hasar bırakıyor diyor kendisi doktor ve onlarda geçirdi bizde aynı durumdayız diyor.Kendini artık çok yorma dikkat et.
Her yer vaka kaynıyor bugün sadece iş yerimden 3 ailede pozitif haberi geldi.arka apartmanım on apartmanım hep hasta karantinadalar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back