• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kilere koymak için sebzelik alacağım. Patates soğan sarımsak için. 80-100₺ bandındalar. Dışarı çıkamıyorum online alacağım. Kargom da bedava. Ek dersi mi beklesem,şimdi alıp ek ders gelince karta mı yatırsam bilemedim. Kileri açınca o görüntü hoşuma gitmiyor 😅
Boza bana da sebzelik lazım.
Alınca mennun kalırsan burada paylaşır msn. Nerden aldığını filan.

Miniğe kahvaltı yaptırıyorum
Eşim kızım uyuyor sonrada bize hazırlarım
Ev çok kirli görünüyor gözüme temizlik yapacağım dip köşe camları sileyim
Kuru dolma var mercimek çorbası yaparım salata ile yenir kekte var temizlik yaptığım gün yemeğe halim kalmıyor
Hamurum var cocuklara gözleme yaparım şimdi

0 harcama umuyorum

Miniğe kahvaltı yaptırıyorum
Eşim kızım uyuyor sonrada bize hazırlarım
Ev çok kirli görünüyor gözüme temizlik yapacağım dip köşe camları sileyim
Kuru dolma var mercimek çorbası yaparım salata ile yenir kekte var temizlik yaptığım gün yemeğe halim kalmıyor
Hamurum var cocuklara gözleme yaparım şimdi

0 harcama umuyorum
Sabah güzel kokularla uyanmak en sevdiğim🥰
Annem yapardı biz çocukken mis gibi kokulara uyanırdık

Sabah esime kahvati hazırladım bulaşık makinesi boşalttım abi bebeğin slt ust değişti kahvalti etti çamaşır katladık. Emzirdim 1.uykuya yattı bende o ara hemen kahvaltı ettim zeytinyağlı pirasa koydum ocağa dolapta dinlensin yarın için 😍 simdi bebek uyanır alt üst değişip yatak topladim hemen evi supurup silmek lazım. Aksama kuru dolma yapacağım kıymalı bebekte içinde yer birde ona çorba yaparım akşam için 😁 dizimiz var esim cig köfte alır çayın yanına kekte var dondurma ile Allah olmayanlara versin 🤩

Boza bana da sebzelik lazım.
Alınca mennun kalırsan burada paylaşır msn. Nerden aldığını filan.
Tabi ki. Atayım bak almayı planladığım böyle bir sey. Kapalı çekmeceli istemiyorum. Aslında çok güzel ahşap açık kasa gibi olanlar var ama 300tl civarı. Patates soğan koyacağım şeye o kadar para vermek istemiyorum :)

Eklentiler

• 2_org.jpg
    2_org.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 67
okyonus okyonus nerdesin kız tartı günü yoksun ortalıkta kahvaltıdan önce tartılıyoruz 😈😈
Günaydın şekerim geç yattık dizim vardı çok güzeldi birde başını kaçırdık diye geri aldık izledik şimdi uyandım😁Sen erkenden yatmışsın 😂Yarım saate atıyorum kilomu inş yarım kilo olsa vermişimdir🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back