• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl oldun canm.Malesef covit geçirenler eski sağlığına dincligine bir türlü kavuşamıyor halsizlikler uzun zaman devam ediyor.Bizim hala 2 gün iyiysek 3.gün nezle gibi uyaniyoruz öğlen e normale dönüyoruz.bir gün bacaklarımiz sızlıyor birgün başımız ağrıyor.Gorumcemle daha bu akşam konuştuk malesef hasar bırakıyor diyor kendisi doktor ve onlarda geçirdi bizde aynı durumdayız diyor.Kendini artık çok yorma dikkat et.
Her yer vaka kaynıyor bugün sadece iş yerimden 3 ailede pozitif haberi geldi.arka apartmanım on apartmanım hep hasta karantinadalar.
Cankuş Aralık hedefin var mı

Nasıl oldun canm.Malesef covit geçirenler eski sağlığına dincligine bir türlü kavuşamıyor halsizlikler uzun zaman devam ediyor.Bizim hala 2 gün iyiysek 3.gün nezle gibi uyaniyoruz öğlen e normale dönüyoruz.bir gün bacaklarımiz sızlıyor birgün başımız ağrıyor.Gorumcemle daha bu akşam konuştuk malesef hasar bırakıyor diyor kendisi doktor ve onlarda geçirdi bizde aynı durumdayız diyor.Kendini artık çok yorma dikkat et.
Her yer vaka kaynıyor bugün sadece iş yerimden 3 ailede pozitif haberi geldi.arka apartmanım on apartmanım hep hasta karantinadalar.

Bende boyleyim
Anlatamiyorum ama yasiyorum
Durum cok kotu resmen ucurumdan yuvarlaniyoruz
Bizim sehirde 2 tane cadir hastahane kuruluyormus gitmedigim icin ne durumda bilmiyorum

Biraz okuyup uyuyayım gece mesaisi 12 de başlar kesin 😆 gece gelirim Kızlar 🤪
Tuce biz bugün doktora gittik yine😖üst dişlerde geliyor dedi.Bizim kullandığımiz tozdan kullansan bitkisel hem içinde vitaminler kara dut falan bişey ağzına döküyorsun diş etlerinin ağrısını acısını geçiriyormuş.
Bizim gece öksürüğü var.geniz dolu her yöntemi denedik doktorla birlikte sinüsler dolu kurutmamiz lazım dedi ciğere inmesin diye mecburen 5 günlük az miktarda antibiyotik başladık.

Ay bizim o zamanlar çok kötü oluyor sevgi çığlık çığlığa alıyor ben kucağımda tutamıyorum o derece kendini geriye atıyor o zaman anlıyoruz birşey olduğunu . Dün yine aynı olaya başladı birde sürekli göğsümde ağzında meme uyumak istiyor yatağına asla gitmiyor öyle anlıyoruz

Bir iki defa öyle oldu o zaman da çok hastaydı.

Bende boyleyim
Anlatamiyorum ama yasiyorum
Durum cok kotu resmen ucurumdan yuvarlaniyoruz
Bizim sehirde 2 tane cadir hastahane kuruluyormus gitmedigim icin ne durumda bilmiyorum
Bizde de durum aynı işte bugün tv de ntv haberde bulunduğumuz şehri söyledi vaka sayısı günlük 800 e cıktı dedi.Ustelik büyük şehirde bile değiliz.bati karadenizde küçük bir il burası.

Tuce biz bugün doktora gittik yine😖üst dişlerde geliyor dedi.Bizim kullandığımiz tozdan kullansan bitkisel hem içinde vitaminler kara dut falan bişey ağzına döküyorsun diş etlerinin ağrısını acısını geçiriyormuş.
Bizim gece öksürüğü var.geniz dolu her yöntemi denedik doktorla birlikte sinüsler dolu kurutmamiz lazım dedi ciğere inmesin diye mecburen 5 günlük az miktarda antibiyotik başladık.
Geçmiş olsun canım.
Bebekler hiç hasta olmasa keşke 😔

Bizde de durum aynı işte bugün tv de ntv haberde bulunduğumuz şehri söyledi vaka sayısı günlük 800 e cıktı dedi.Ustelik büyük şehirde bile değiliz.bati karadenizde küçük bir il burası.

Bizdeki rakam 800 un 2 katindanda fazlaymis
Hatta bence onuda katlamistir artik

Esimin akrabalarindan haber aldik evde nisan yapmislar ciftin annesinde cikmis anneden herkese bulasmis
Anneanne ve dede cok kotuymus dedeye zor yer bulmuslar entubeymis
Sirasiydi sanki evde 40 kisi nisanin
Degdimi yani
Yakin olanlar temasli karantinada kaldi ama iyiler

Gerçekten çok zormuş insan başına gelince daha iyi anlıyor annemin sesini duyduğumda çok ağlamıştım bişey olacak diye söyleyemedim bile pozitif oldugumu her gün sabah akşam arıyor grip bu kadar sürmez sesinde düzelmemş rengin niye beyaz yorgun gibisin çocuklar mı yoruyor inan ne diyeceğimi bilmiyorum çocuklar durmuyor diye bahane bulup kapatıyorum

Ahh keske ahhh.öksururken bile için gidiyor.Bunada şükür diyoruz yinede Allah başka büyüt dert vermesin insallah🙏

Bende alerjik bebekmisim 7 yil koruyucu asi tedavisi gordum cok zor birsey
Evde asla sigara icilmeyecek asla camasir kurutulmayacak dr bunlari cok onemsermis
Hala bana dokunur su an daha iyiyim

Ayyy çok geçmiş olsun tüh . Ya alerji durumu nasıl şuanda kefir içebilir mi ? Antibiyotiğin vücuda verdiği zararı düzenliyormuş bağışıklık için

Gerçekten çok zormuş insan başına gelince daha iyi anlıyor annemin sesini duyduğumda çok ağlamıştım bişey olacak diye söyleyemedim bile pozitif oldugumu her gün sabah akşam arıyor grip bu kadar sürmez sesinde düzelmemş rengin niye beyaz yorgun gibisin çocuklar mı yoruyor inan ne diyeceğimi bilmiyorum çocuklar durmuyor diye bahane bulup kapatıyorum
Anneme doktor pozitif olabilirsin dediğinde kardeşimle konuştum sesi çok kötüydü kapatınca yere oturup bağıra bağıra ağladım 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back