Halının altına falan saklaDimi ama
Caktirmadan aldigim 1 gr var onu da kurtarirsam bana her gun bayram
Halının altına falan sakla
Güzel günlerde kullan canımKızlar bugün de kendimi sevindirdim Eki Görüntüle 2730499 Eki Görüntüle 2730501
Benimde canım yalnız değilsin üzülme
Tuce benimde harcamalar fazla oldu gelecek ödeme gelmedi falan benim hedef yok hesabı doğrultalım kalan olursa dolara yöneleceğim biraz
Bu gün ki acım çok büyükTugceee bizimde cok fena uzulme nolur
Nasılsın penguenKuru patlıcan biber dolması yaptım mercimek çorbası yanına yogurt turşu çıkarırım salata da yaparım bolca yeriz akşama inşallah
İlaçların bittimi öksürük varmıKuru patlıcan biber dolması yaptım mercimek çorbası yanına yogurt turşu çıkarırım salata da yaparım bolca yeriz akşama inşallah
Anam kuzuma ne güzel eşmişBu gün ki acım çok büyükgiden gitti birde evi süpürürken koltuk biraz önde kalmış benim bebe de arkasında sürünerek geçmiş sadece 1 dk pilava su koyuyordum
DelireceğimAnam kuzuma ne güzel eşmişKızım böyle seyler haram çocuklu evde Benim 5orkide vardı dal verdikçe çocuk devirdi kaç kez kırıldı dalları toplarını kaç kez topladım.sonunda hepsi küstü kurudu En son küçük kaktüs aldım dikenli bak elleme dedim dikenli elleyemiyor diye terlikle dürtüp düşürmüş
Bereketli olsun
Oh oh masallah Allah bereket versin canım
Ay şahane bereketli olsun canım
Kmsl Hnd maşallah bereketli olsun canimm
Kmsl Hnd cnm bereketli olsun altınlar
Benim Aralık hedefim kredi kartını ödemek kesin ve net son kararım başka bir hedefim yok
Siz altın alında gözümüz şenlensin
Tesekkur ederim kizlar daha guzelleri sizin olsun❤❤❤Güzel günlerde kullan canım
Kolay gelsin canim yorma kendiniNevresimleri değiştirdim
Üst kata çıktım kv geldiklerinde kaldıkları odayı temizledim bütün çarşafları yıkadım
Evi süpürdüm sildim toz aldım 2 banyo kaldı onlarıda ovdum mu işim bitiyor
Yemek yedik biraz dinleneyim banyolarıda temizler bitiririm
Saol tatlımKolay gelsin canim yorma kendini
Bereketli olsun canım hayırlı olsun devamı gelsin inşaallahSelam kizlar annemdeyim eve gececem birqzdan
1 ceyrek 730 tl
1 Gram 448 tl (kizimin hesabina aldim)
tuce_tuce eklersin canim aralik ayi birikimi 1 ceyrek 1 gram
Gecmisi aksam okuyacagim kizlar
ŞimdiiiiiZeynolin44 yarın köfte patates makarna var menüde sana birsey soracağım.Şimdi ben kola yerine ayran içerim o tamam amaaaa ketçap,mayonez,barbekü sos çok severim ve bunların yanında yerim şimdi onları yememem mi gerekiyor bari biri yeniyor de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?