🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zeynolin44 yarın köfte patates makarna var menüde sana birsey soracağım.Şimdi ben kola yerine ayran içerim o tamam amaaaa ketçap,mayonez,barbekü sos çok severim ve bunların yanında yerim şimdi onları yememem mi gerekiyor bari biri yeniyor de bana

Benimde canım yalnız değilsin üzülme

Tuce benimde harcamalar fazla oldu gelecek ödeme gelmedi falan benim hedef yok hesabı doğrultalım kalan olursa dolara yöneleceğim biraz

Tugceee bizimde cok fena uzulme nolur
Bu gün ki acım çok büyük giden gitti birde evi süpürürken koltuk biraz önde kalmış benim bebe de arkasında sürünerek geçmiş sadece 1 dk pilava su koyuyordum

Eklentiler

• 66997503-9FC0-4323-A8ED-6C704FEB8AE8.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 129
Kizlar esimin kucuk kardesi sinema okuyor once fransizlara yarisma cekti simdi yatiya misafirim var yarismasini cekiyor 2. Ye cagrildi donuste Istanbulda yeni bir programda calisacak o kdr disiplinli ve caliskan bir cocukki
Basini kacirdik simdi actik sonunda ismi gorelim yeter

Bu gün ki acım çok büyük giden gitti birde evi süpürürken koltuk biraz önde kalmış benim bebe de arkasında sürünerek geçmiş sadece 1 dk pilava su koyuyordum
Anam kuzuma ne güzel eşmişKızım böyle seyler haram çocuklu evdeBenim 5orkide vardı dal verdikçe çocuk devirdi kaç kez kırıldı dalları toplarını kaç kez topladım.sonunda hepsi küstü kuruduEn son küçük kaktüs aldım dikenli bak elleme dedim dikenli elleyemiyor diye terlikle dürtüp düşürmüş

Delireceğim

Oh oh masallah Allah bereket versin canım

Ay şahane bereketli olsun canım

Kmsl Hnd maşallah bereketli olsun canimm

Zeynolin44 güle güle kullan canım çok güzeller
Kmsl Hnd bereketli olsun canım

Kmsl Hnd cnm bereketli olsun altınlar
Benim Aralık hedefim kredi kartını ödemek kesin ve net son kararım başka bir hedefim yok
Siz altın alında gözümüz şenlensin

Güzel günlerde kullan canım
Tesekkur ederim kizlar daha guzelleri sizin olsun❤❤❤

Zeynom gule gule kullan

Kmsl Hnd , Penguen kızlar ben bugünü 1 Aralık zannediyormuşum hahah ondan bereket günü diyip durdum gece sabah uyanınca fark ettim
Yarin canim bereket gunu
ben dun 10 tl attim yarinda atacagim

Yarin 150 atqcagim

Ufaktan gram parasi biriksin

Kolay gelsin canim yorma kendini

Şimdiiiii
Köfte tamam yanında ya patates ye ya makarna ikisini yeme
İlla mayonez ketçap barbekü sos diyorsan mayonezi ele diğerlerinden birer kş ye yanınada güzel bir salata ekmek yok
Sıkıntı da yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…