• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim minik yeni biseyi asla kabul etmiyor farkli bisey giydirmeye calısinca kendini parcaliyor

Esim simdi dísari cikardi sandalet giyiyordu yazın spor giydiremedik henuz ona yapısıyor simdi zorla giydirdim spor ayakkabí aglaya aglaya gitti hala sesi geliyor esim cıkarma alışır dedi ama

Kızlar benim minik yeni biseyi asla kabul etmiyor farkli bisey giydirmeye calısinca kendini parcaliyor

Esim simdi dísari cikardi sandalet giyiyordu yazın spor giydiremedik henuz ona yapısıyor simdi zorla giydirdim spor ayakkabí aglaya aglaya gitti hala sesi geliyor esim cıkarma alışır dedi ama
Canim o benim kizimda da var

Birde degisik giydirdigimde ayna karsisina gecip bu bana yakisti yada yakismadi diyor🤭🤭🤭

Çekilin kizlarrr sonuncu geliyor:rapci::rapci::eğlence:
Tam tamına 1156 lira ile bu gurur benim 😍😍😍
Dün 450 Migros sanalda harcadim
Kızımın doğum günü geliyor küçük ve büyük icin iki tane baby alive bebeklerden aldım 330 lira
Otlu peynir 90
Soguk baklava 60
Balık 80
Gerisi de küçük şeyler zaten ama haftaya ben olabilirim evde hersey var artık 😂😂😂

Çekilin kizlarrr sonuncu geliyor:rapci::rapci::eğlence:
Tam tamına 1156 lira ile bu gurur benim 😍😍😍
Dün 450 Migros sanalda harcadim
Kızımın doğum günü geliyor küçük ve büyük icin iki tane baby alive bebeklerden aldım 330 lira
Otlu peynir 90
Soguk baklava 60
Balık 80
Gerisi de küçük şeyler zaten ama haftaya ben olabilirim evde hersey var artık 😂😂😂
Asıl ben olabilirim 😳 gelecek haftanın alışverişini de yaptım bu para ile

Haftaya perşembe karantinam bitiyor izin alcam verirse müdür bizimde yumurta az kaldı arada ekmek alınıyor adanadan domates ve biber salçası patlıcan kurusu yeşil zeytin gelecek onlar ne kadar tutar bilmiyorum acı istedim biber salçasınu domatesle karıştırıyorum çok güzel oluyor hazırları sevmiyoruz. Balık almak istiyorum

Haftaya perşembe karantinam bitiyor izin alcam verirse müdür bizimde yumurta az kaldı arada ekmek alınıyor adanadan domates ve biber salçası patlıcan kurusu yeşil zeytin gelecek onlar ne kadar tutar bilmiyorum acı istedim biber salçasınu domatesle karıştırıyorum çok güzel oluyor hazırları sevmiyoruz. Balık almak istiyorum
Yaaa bizde biber salçası çok güzel oluyor . Bizde bu ay zeytinyağı siparişi vereceğiz bakalım

Bende pek inanmadım ama iste napalim 🤷‍♀️
cidden hersey cok pahalı
Haftanın bir günü balık bir günü et haşlama yesen gidiyor 150 lira
Bunun yoğurdu sutu meyvesi cevizi var .
temmuzda 28 liraya aldığım 4 kilo Siviyag 50 lira yüzde yüze yakın zam
Torku tereyağı 50 lira diye 3 tane aldın normalde 65 70 arası
Zor geçim cok zor

Bende pek inanmadım ama iste napalim 🤷‍♀️
cidden hersey cok pahalı
Haftanın bir günü balık bir günü et haşlama yesen gidiyor 150 lira
Bunun yoğurdu sutu meyvesi cevizi var .
temmuzda 28 liraya aldığım 4 kilo Siviyag 50 lira yüzde yüze yakın zam
Torku tereyağı 50 lira diye 3 tane aldın normalde 65 70 arası
Zor geçim cok zor
Evet cidden öyle üf

Masallah benim ev halkı iyi öğütüyor bizde mutfak harcaması tavan😱
Öyle oluyor canım yemeyi seven insanlar aynı ortamda olunca geldiğimizden beri eh ay 1000 den fazla sırf markete verdik belki daha fazla şunuda alalım stok olsun bunuda alalım çocuklar çok seviyor derken kartlar coştu geçen ayda bisiklet laptop şarjlı diş fırçaları derken çok açıldık sırf benim kart 4 bini geçti. Sağlıklı olalımda harcansın bu ay birikim zor olur eşim karantinada tazminatın yarısı kesilir zaten benim maaşta kredi kartını kapatır kalanlarıda eşim kendi maaşıyla ödesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back