- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilim kurulu toplantısı var mıydı bu haftaBu anaokulu konusunda çalışmak zorunda olup çocuğunu birakicak kimsesi olmayanlar için hassas düşünüyorum kapanırsa ne yaparlar diye.Ama o kurumlarda çalışanlar için de virüs ortaminda büyük sorumluluk..Bakalım pazartesi ya da salı daha ne yasaklar gelir.
Belli değil sürprizAy pardon yani önümüzdeki hafta hangi gün olacak
Genelde çarşamba bilim kurulu,pazartesi de kabine toplantısı oluyor.Haftasonu yasağı geleceği hafta pazartesi bilim kurulu oldu.Ertesi kabine toplantısı oldu ve yasaklar açıklandı.Yine aynı siralamayi bekliyorum.Pazartesi bilim kurulu,salı kabineAy pardon yani önümüzdeki hafta hangi gün olacak
Takip ettiğim astrolok 30 undan sonra kesin yasak geliyor dedi okulları bilmiştiBelli değil sürpriz
Ayyy kusura bakmayın güldüm yaSelam kızlar
nescafenin kendi kahve makinesi var yeni blututla çalışan. çok beğendim. Latte capicuno espresso falan yapıyor tam benlik 800tl dedimki büyükbaşa ortak ödeyelim hepsiburada da çoklu ödemeyle . Kabul etmedi tabisi.
Alsam benden fazla o içer.sinir oldum yineeee
Bunda ne var gülünecek bi kaç defa okudum bulamadimdaAyyy kusura bakmayın güldüm ya
Çok geçmiş olsun Allah sifa versinSlm kızlar dualarınizi eksik etmeyin korona testim pozitif suan için hafif seyrediyor şükür
Harcama olarak katı meyve sıkacağı aldım aksam sinbonun 190 tl civariydi iyi yarar kaç senedir istiyordum bazen meyveler de kalıp bozuluyor kullanırız dedim
Bu anaokulu konusunda çalışmak zorunda olup çocuğunu birakicak kimsesi olmayanlar için hassas düşünüyorum kapanırsa ne yaparlar diye.Ama o kurumlarda çalışanlar için de virüs ortaminda büyük sorumluluk..Bakalım pazartesi ya da salı daha ne yasaklar gelir.
BüyükbaşBunda ne var gülünecek bi kaç defa okudum bulamadimda
Ben o kelime için isim hakki alicam o kelime benim ben buldumBüyükbaş
Ben o kelime için isim hakki alicam o kelime benim ben buldum
Ben de mecburen çalışanların çocukları için bir yerler açık olmalı görüşündeyim.Zorunluluk halleri hariç insanlar zaten okula yollamak istemez çocuğunu şu durumda.Herkesin yakını aynı şehirde değil.Bakici desen bu devirde kimseye güvenmem.İzindeyim ama şimdiden kafamda düşünceler dolanıyor.Allah yardımcıları olsun özellikler sağlık çalışanlarının...Benim anladigim gunduz bakimevi ve kresler haric anaokullari kapandi
En dogru yol ne olabilir bilmiyorum belki kurum bazinda kresler acilabilir ama hastahane yemekhaneleri kapanirken cocuklara hic yer bulunmaz
Saglik calisanlari cok zorda ya, aile hayatlari tamamen bitti
Cok gecmis olsun, insallah cok cok hafif atlatirsin.Slm kızlar dualarınizi eksik etmeyin korona testim pozitif suan için hafif seyrediyor şükür
Harcama olarak katı meyve sıkacağı aldım aksam sinbonun 190 tl civariydi iyi yarar kaç senedir istiyordum bazen meyveler de kalıp bozuluyor kullanırız dedim
Ben de mecburen çalışanların çocukları için bir yerler açık olmalı görüşündeyim.Zorunluluk halleri hariç insanlar zaten okula yollamak istemez çocuğunu şu durumda.Herkesin yakını aynı şehirde değil.Bakici desen bu devirde kimseye güvenmem.İzindeyim ama şimdiden kafamda düşünceler dolanıyor.Allah yardımcıları olsun özellikler sağlık çalışanlarının...
Kızıma asi için doktora gittiğimizde bu pandemi daha iki yıl sürer dedi.İcim ürperdi.Sonumuz hayrolsun
Merakla bekliyorum benGenelde çarşamba bilim kurulu,pazartesi de kabine toplantısı oluyor.Haftasonu yasağı geleceği hafta pazartesi bilim kurulu oldu.Ertesi kabine toplantısı oldu ve yasaklar açıklandı.Yine aynı siralamayi bekliyorum.Pazartesi bilim kurulu,salı kabine
Al adama kullandırma benceSelam kızlar
nescafenin kendi kahve makinesi var yeni blututla çalışan. çok beğendim. Latte capicuno espresso falan yapıyor tam benlik 800tl dedimki büyükbaşa ortak ödeyelim hepsiburada da çoklu ödemeyle . Kabul etmedi tabisi.
Alsam benden fazla o içer.sinir oldum yineeee
Çok geçmiş olsun. Katı meyve sıkacağı aynı marka benimde var çok zorlama onu hemen motoru yanıyor dayanıksızSlm kızlar dualarınizi eksik etmeyin korona testim pozitif suan için hafif seyrediyor şükür
Abi bebek gibi bende oğlana abi bebek diyorum nick nameBen o kelime için isim hakki alicam o kelime benim ben buldum