• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Witch yaa :KK70:
Kahve makinasini al ve ona kullandirma
Zaten melek diyor git al o kahve makinesini ( şeytanla isim olmaz🤣) surda kaç sene yaşıysan 9 taksitle aylık ödemesi 90 tl olunca daha çok cezbediyor. Bi kaç gün derin nefes alayım isteğim geçmediyse alirim🤣

Herkese iyi geceler ben yine gelemeyenlerdenim.Gunduz evde işi hiç bitiremiyordum şimdi ek gida başlayınca hiç ama hiç bitiremez oldum 🙄eşim akşama kadar mutfağa ve ev işlerine çalışıyorsun diyor.aksamda 8-9 arası bebişi uyutuyorum,9-10 arası büyük oğluşla takılıyoruz sonra onu yatırıyorum,10-12 arası eşimle çay abur cubur film yada ben o arada 2 ilmekte olsa örgü örmeye çalışıyorum,12 de bal kabagina dönüşüp ortadan kaybolup ancak tlf elime alıyorum🙃
Bebiş bugün daha iyi ama öksürüğü ve balgamı var bir türlü çıkaramadığı için rahatı yok yavrumun😑
Birde telefon almamız lazım ama bir türlü karar veremiyorum ben aslında samsungcuyum andıroit seviyorum yani Ama bu kez klasiklikten çıkıp farklı bir marka almaya karar verdim. eşim zaten karışmıyor ikimizinde telefonlarla arasi yok işimiz görülsün yeterciyiz. oppo mu redmi mi diye karar vermeye çalışıyoruz.Suan kullandigim j7 4 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok isimi fazlaca görüyor ama oğlumun uzaktan eğitim sebebiyle tlf ihtiyacı var iletişim kurmak için whatsapa şifre ve ödevler geliyor ayrıca öğretmenleri sürekli yazıyor.benim tlf ders boyunca yanında kalıyor akşama kadar ama benim arama ve mesajlarım geldiği için gün içinde ders esnasında sürekli dersi bölünüyor.bizde bu sebepten ona ayrı bir var ve tlf vermeye karar verdik.
Gün içinde girme firsatim olmadığı için yine çok uzun yazdım affola 🤭
Redmi mi oppo mu sizce kullanan varsa fikir rica ediyorum.

Slm kızlar dualarınizi eksik etmeyin korona testim pozitif suan için hafif seyrediyor şükür
Harcama olarak katı meyve sıkacağı aldım aksam sinbonun 190 tl civariydi iyi yarar kaç senedir istiyordum bazen meyveler de kalıp bozuluyor kullanırız dedim
Geçmiş olsun canım. İnşallah kolayca atlatırsın.

Slm kızlar dualarınizi eksik etmeyin korona testim pozitif suan için hafif seyrediyor şükür
Harcama olarak katı meyve sıkacağı aldım aksam sinbonun 190 tl civariydi iyi yarar kaç senedir istiyordum bazen meyveler de kalıp bozuluyor kullanırız dedim
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Alla size ve diğer tüm astalara şifa versin....yavrunuzu size bağışlasın...afif atlatırsınız inşalla

Selam kızlar
nescafenin kendi kahve makinesi var yeni blututla çalışan. çok beğendim. Latte capicuno espresso falan yapıyor tam benlik 800tl dedimki büyükbaşa ortak ödeyelim hepsiburada da çoklu ödemeyle . Kabul etmedi tabisi.
Alsam benden fazla o içer.sinir oldum yineeee🤬

selam....sizi de biraz okumuştum...bence almalısınız...almazsanız bu kendinize aksızlık olur...önemli olan ne niyetle aldığınız...kendiniz için. : )

bayanlar....
tv de sürekli bizleri bilğilendiren bir prof var....virüs öldüren yok eden vs vs vs öldüren temizlik ve ijyenik ürünler akkında bunların mikrop bakteri ğibi şeyleri bir ölçüde yok edebileceğini ancak bu virüse bir etkisinin olamayacağını anlatan..

yakında zamanda ğördüm...bir ürün reklamında :KK57:

tamam alın vesaire demiyordu ama kendi söyledikleriyle çelişiyor ğeldi bana.....sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz....

kendim evde çok söylendim o profesöre......anlayan anladı.

bayanlar....
tv de sürekli bizleri bilğilendiren bir prof var....virüs öldüren yok eden vs vs vs öldüren temizlik ve ijyenik ürünler akkında bunların mikrop bakteri ğibi şeyleri bir ölçüde yok edebileceğini ancak bu virüse bir etkisinin olamayacağını anlatan..

yakında zamanda ğördüm...bir ürün reklamında :KK57:

tamam alın vesaire demiyordu ama kendi söyledikleriyle çelişiyor ğeldi bana.....sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz....

kendim evde çok söylendim o profesöre......anlayan anladı.
Gerçekten mi 😳

Özeller de dahil mi karara?
tek devlete alındıysa yine para konusuyor demektir
Çalışan anneler için açık tuttular
3 saat işlerine yaramaz ki çalışan annenin diğer saatlerde ne olacak bu çocuklar
Bu hafta ben de görmedim devlete uzaktan devam ediyoruz özele gidiyor umarım orası kapanmaz

Herkese iyi geceler ben yine gelemeyenlerdenim.Gunduz evde işi hiç bitiremiyordum şimdi ek gida başlayınca hiç ama hiç bitiremez oldum 🙄eşim akşama kadar mutfağa ve ev işlerine çalışıyorsun diyor.aksamda 8-9 arası bebişi uyutuyorum,9-10 arası büyük oğluşla takılıyoruz sonra onu yatırıyorum,10-12 arası eşimle çay abur cubur film yada ben o arada 2 ilmekte olsa örgü örmeye çalışıyorum,12 de bal kabagina dönüşüp ortadan kaybolup ancak tlf elime alıyorum🙃
Bebiş bugün daha iyi ama öksürüğü ve balgamı var bir türlü çıkaramadığı için rahatı yok yavrumun😑
Birde telefon almamız lazım ama bir türlü karar veremiyorum ben aslında samsungcuyum andıroit seviyorum yani Ama bu kez klasiklikten çıkıp farklı bir marka almaya karar verdim. eşim zaten karışmıyor ikimizinde telefonlarla arasi yok işimiz görülsün yeterciyiz. oppo mu redmi mi diye karar vermeye çalışıyoruz.Suan kullandigim j7 4 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok isimi fazlaca görüyor ama oğlumun uzaktan eğitim sebebiyle tlf ihtiyacı var iletişim kurmak için whatsapa şifre ve ödevler geliyor ayrıca öğretmenleri sürekli yazıyor.benim tlf ders boyunca yanında kalıyor akşama kadar ama benim arama ve mesajlarım geldiği için gün içinde ders esnasında sürekli dersi bölünüyor.bizde bu sebepten ona ayrı bir var ve tlf vermeye karar verdik.
Gün içinde girme firsatim olmadığı için yine çok uzun yazdım affola 🤭
Redmi mi oppo mu sizce kullanan varsa fikir rica ediyorum.
Canım sen hep gece geç saatlerde yazıyorsun ya seni yurtdışında yaşıyorsun sanıyordum😂😂😂saat farkından 😂😂

Redmi kullanan çok fazla kişi var abim de yiğenime ve kendine aldı redmi 8 pro yu tafsiye etti bana da hafızası ve kamerası çok iyiymiş bende yedek tel vardı onu kullanıyorum gittiği yere kadar kullanırım

Ben hesap vereyim
Limit tutmadığı için kısaca yazayım
Dün ki harcamalarla 430 tl harcandı
Mutfak ve çocukların istekleri 430
Öğretmenler gününde de 120 di yanlış değilsem
Bu hafta 550 harcamışız bana göre çok değil 5 kişiyiz

Birincide Varyemez Varyemez olur bence 😂😂herkese başarılar.

Ay sabah bir uyandım 07:30 ev aydınlık abi bebek uyuyor ben şok😀 hemen uyandırdım bu sefer emmek istedi emzirmedim ağladı 😂 eğer uyusa uyku saatleri ileri gidiyor 2 uyku lazım dışarı çıkaracağız saat önemli . Emzirsem kahvaltı yapmayacak 🤣neyse mutfağa gittik o ortalık karıştırdı ben makina boşattım kahvaltısını yaptırdım biraz kitap okuduk şimdi emzirdim 1. Uyku başladı yaşasınnnn😂😂😂 eşim beni bekliyor kahvaltı yapacağız 🤣😆😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back