Herkese iyi geceler ben yine gelemeyenlerdenim.Gunduz evde işi hiç bitiremiyordum şimdi ek gida başlayınca hiç ama hiç bitiremez oldum
eşim akşama kadar mutfağa ve ev işlerine çalışıyorsun diyor.aksamda 8-9 arası bebişi uyutuyorum,9-10 arası büyük oğluşla takılıyoruz sonra onu yatırıyorum,10-12 arası eşimle çay abur cubur film yada ben o arada 2 ilmekte olsa örgü örmeye çalışıyorum,12 de bal kabagina dönüşüp ortadan kaybolup ancak tlf elime alıyorum
Bebiş bugün daha iyi ama öksürüğü ve balgamı var bir türlü çıkaramadığı için rahatı yok yavrumun
Birde telefon almamız lazım ama bir türlü karar veremiyorum ben aslında samsungcuyum andıroit seviyorum yani Ama bu kez klasiklikten çıkıp farklı bir marka almaya karar verdim. eşim zaten karışmıyor ikimizinde telefonlarla arasi yok işimiz görülsün yeterciyiz. oppo mu redmi mi diye karar vermeye çalışıyoruz.Suan kullandigim j7 4 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok isimi fazlaca görüyor ama oğlumun uzaktan eğitim sebebiyle tlf ihtiyacı var iletişim kurmak için whatsapa şifre ve ödevler geliyor ayrıca öğretmenleri sürekli yazıyor.benim tlf ders boyunca yanında kalıyor akşama kadar ama benim arama ve mesajlarım geldiği için gün içinde ders esnasında sürekli dersi bölünüyor.bizde bu sebepten ona ayrı bir var ve tlf vermeye karar verdik.
Gün içinde girme firsatim olmadığı için yine çok uzun yazdım affola
Redmi mi oppo mu sizce kullanan varsa fikir rica ediyorum.