- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Geçen masterchefde de yaptılar bursada iken eline sağlık çok güzel görünüyorYerim tabi
Daha yemedim soğumaya bıraktım,atıp atmamakta emin olamadm ama resim yüklüyorum affedinımmmhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen masterchefde de yaptılar bursada iken eline sağlık çok güzel görünüyorYerim tabi
Daha yemedim soğumaya bıraktım,atıp atmamakta emin olamadm ama resim yüklüyorum affedinımmmhhh
Aslında ilk orda gördüm ama asıl durumlar mahvetti beniilk defa yaptım bildiğim bı tatlı da değil, inşallah lezzetlidirGeçen masterchefde de yaptılar bursada iken eline sağlık çok güzel görünüyor
ne kadar ğüzell bir ğörüntü...ellerinize sağlık..Yerim tabi
Çok teşekkür ederimne kadar ğüzell bir ğörüntü...ellerinize sağlık..
ikonları ğizledikleri yeri buldum..
kendimi nasıl tanıtacağımı buldum...
10 yaşında bir kız çocuk annesiyim..
yaşım: yuvarladım 50 (en büyük benim yani)
İstanbul'dan katılıyorum...yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
ay bu ikonu özlemişim.....tipi biraz değişmiş sanki
öyle mi...teşekkür.Demek deniz 10 yasina geldi
Zaman ne kadar cabuk geciyor
Abla hosgeldin klavyeni hic yaptirma sayfaya renk oldun
Selam tabi ki nasıl istersenizselam zeyno.....size böyle seslene bilirmiyim...
beni bir zaman ğülümsetmiştiniz....pro üye esprinizle....çok yaşayın....
H ve G de sıkıntı var galibaöyle mi...teşekkür.
atta 11 e ğirdi. yok klavyeyi yaptırmaya iç niyetim yok...ğittiği yere kadar...yenisine sağlık...bu da benim ekonomim olsun... : )
ben emen anlamıştım ve çok ğülmüştüm...Selam tabi ki nasıl isterseniz
O zaman bir çok arkadaş pro olduğuma inanmıştı @okyonus ve bir kaç arkadaş hariç
O zaman neden yazmadınız bu kadar beklediniz ayrıca bende dogma büyüme istanbul üsküdarlıyım özledim gelemedik bu sene pandemiden dolayı siz neresinden
Kizlar aralik da ne kadar altin alacaksiniz bakalim