🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ikonları ğizledikleri yeri buldum..

kendimi nasıl tanıtacağımı buldum...

10 yaşında bir kız çocuk annesiyim..
yaşım: yuvarladım 50 (en büyük benim yani)

İstanbul'dan katılıyorum...yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...

ay bu ikonu özlemişim.....tipi biraz değişmiş sanki

Demek deniz 10 yasina geldi
Zaman ne kadar cabuk geciyor
Abla hosgeldin klavyeni hic yaptirma sayfaya renk oldun

Demek deniz 10 yasina geldi
Zaman ne kadar cabuk geciyor
Abla hosgeldin klavyeni hic yaptirma sayfaya renk oldun
öyle mi...teşekkür.

atta 11 e ğirdi. yok klavyeyi yaptırmaya iç niyetim yok...ğittiği yere kadar...yenisine sağlık...bu da benim ekonomim olsun... : )

selam zeyno.....size böyle seslene bilirmiyim...

beni bir zaman ğülümsetmiştiniz....pro üye esprinizle....çok yaşayın....
Selam tabi ki nasıl isterseniz
O zaman bir çok arkadaş pro olduğuma inanmıştı @okyonus ve bir kaç arkadaş hariç
O zaman neden yazmadınız bu kadar beklediniz ayrıca bende dogma büyüme istanbul üsküdarlıyım özledim gelemedik bu sene pandemiden dolayı siz neresinden

Bugun sabah 8de pamugun himmmm lamasiyla uyandim kedi gelmis ona soyleniyormus ben kizdim bu sefer bana himmm himmmm basladi soylenmeye fizik tedavi normalden daha erkendi mecbur kalktim eve gelince keyif yaparim diyorum gittik geldik pamugu gezdirdik ( oyle tempolu yuruyorki kilo vermemek imkansiz )
Eve geldim annemi aradim sali gunu dogum gunum biz carsiya sana hediye almaya gidicez dedi yegenimi bana birakicaklarmis anaam beni sardi bir telas yemek yaptim yarim saat boslukta pamugu saldik eve geldim kardesim geldi bebek cok huysuzdu dun kabakulak asisi olmus hep kulaklarini tutuyor dis geliyor 1 lokma yediremedim aa pardon kuru ekmek yarim mandalina birde mama ama ben icircekmisim kucagima yapisti
Annesi geldi ona yemek hazirladik onlari yedi yuttu bana eliyle cok guzel olmus yapiyor teyze sen beceremedin diyo sanirim
Dolapta makarna vardi ustune de onu yedi meger onu yermis bol baharatli makarnayi yedi yuttu
Annemler pasta almis en sevdigim yerden simdi 2. Dilimi kestim bugun cok enerji harcadim ölüyooom

ben emen anlamıştım ve çok ğülmüştüm...

neresinden olduğu süpriz olsun...(ben de kalsın lütfen)..olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…