- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel günlerde kullansın kızın canım benim büyük kızda istiyor ama çok dağınık hiç oyuncağını toplanmaz babasıda almıyor odanı toplamayı öğren o zaman alırız diyor hep ben topluyorumOna göstermedi henüz biraz hevesini alsın paylaşır zeyno saklamaz
Oğlum bitini vermez
Tartı günü ne zamanMenüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kş bal
Lor,peynir
Zeytin
4 br cay(şekersiz )
Ara
1 muz
Ara
Form çayı
3 kuru incir
Akşam
1 tabak taze fasulye
2 kş tavuklu pilav
1 kase dereotu cacığı
2 lt geçti su daha içerim
45 dk yürüdüm
Görmüştüm ama pazartesiye ne olur ne olmaz diye almak istedimNette 450 yaziyordu
Canım ben toplamıyorum biraz uğraştık şükür alıştılar artık biz söylemeden topluyorlar yapabildikleri kadarGüzel günlerde kullansın kızın canım benim büyük kızda istiyor ama çok dağınık hiç oyuncağını toplanmaz babasıda almıyor odanı toplamayı öğren o zaman alırız diyor hep ben topluyorum
Pazar başladık ama regliyim bitince tartılacağım pazartesi insallahTartı günü ne zaman
Ay çok güzel Zeyno ya
Valla benim bile oynayasım geldi bizim mutfaktan farkı yokAy çok güzel Zeyno ya
Bende görünce öyle düşündümValla benim bile oynayasım geldi bizim mutfaktan farkı yok
Aman maşallah abi bebeğe nazar değmesin gözü olanın gözü çıksınÇupra burada 45 TL kızlar kg fiyatı . Eşim 53 TL vermiş 3 ümüze gayet güzel yetti biraz da abi bebeğe yarın için de ayırdım seviyor yemek ister
ay inş canım yesin güzel güzel. Valla yoruluyorum o yemediği zamanAman maşallah abi bebeğe nazar değmesin gözü olanın gözü çıksın
Bol bol yesin
Nasılda anlıyorsun beniay inş canım yesin güzel güzel. Valla yoruluyorum o yemediği zaman
Zekamız aynı çünküNasılda anlıyorsun beni
Önceki gün kk durumlarda süt helvası yapmış koymuştu herkes ben de yaptm bu akşam ,bir kase yiyeceğim
Yerim tabiBende gördüm tadı nasıl yazıver canım 2 kş da benim yerime ye