🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy bizim alt katta bizim ev sahibinin evi 2 aydır kiraya veremiyor korkuyorum altımız bu kış boş mu kalacak diye . Senin durumda kötü olmuş canım ya tüh
Acil taşınacak biri olmasa su dönemde boş kalır çünkü tayin dönemi vs değil ancak böyle durumlarda insanlar taşınır bence,sağol bebişim inşallah senin alt katta dolar yakın zamanda

Sabah eşim ekmek alırken ona liste verdim
Yumurta
Tereyağı
Roka
Domates
Patates
Pırasa
Limon
Ekmek
Tavuk
100 TL tuttu burası kahvaltıdan sonrada gelenleri yerleştirip masayı topladım dışarı çıktım yürüdüm biraz
Makarna
Kurabiye
Jelibon
Filan 50 TL tuttu bunlar haftayanın alışverişi

Ben geldim.Teli 1 saate yaptılar 399tl pil değişimi.A101 e uğradık.Alsancakta sahilde yürüyüş yaptık eşimle kahve aldık yürüyüşte içtik çok iyi geldi deniz havası başbaşaEkran filmini söktüler orada 90tl dedilerse almadık carsıdan alırım.Şimdi karnabahar haşlıyorum aksama fırında karnabahar tavuk suyu çorba var.Sarımsaklı yoğurt yaparım karnabahara iyi olur.

Selamm millet
Güzel haftasonları olsun
Kahvaltı ettik cocukları ders calıştırdık
Eşim çocuklarla dışarı cıktı büyük kızım barbie nin mutfağını istiyordu almaya gittiler bakalım ne kadar harcayıp gelecekler

Taza fasulye koydum pişiyor , tavuk haşlıyorum pilav yaparım suyuna

Ahh ahh gençliğimizde ne cok otururduk oralarda eşimle . Telefonu yaptırman iyi oldu kullanırsın bir süre daha .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…