🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlı dersi bitirdim idare ile konuştum bundan sonra zoom dan vereceğim sabah başlatacağım
Çocuklar küçük bu saate olmuyor
Harcama olmadı bu derslerden ama bugün balık yeşillik meyve bütçeyi arttırdı
Geven kestane almıştım yine aldım güzeldi kilosu 30 lira
Altın düşüyor bakalım maas zamanı ne kadar olacak ?

Canım bizim öğretmende sabah yapmak istiyor keske o da senin gibi yapsa söyleyeceğim öğretmenimize ama o zaman eba da ders işlemişsin gibi görünüyor mu

Canım bizim öğretmende sabah yapmak istiyor keske o da senin gibi yapsa söyleyeceğim öğretmenimize ama o zaman eba da ders işlemişsin gibi görünüyor mu
Yok görünmüyor ama bizim idare sınıf whatup gruplarımızda istedikleri an canlı derse bağlanıyorlar hani bizim okulda hiç bir öğretmen ders veriyorum diyip vermemelzlik edemez .
Öğrenciler icin yapıyoruz idare kabul etti zaten bakalnlikda diyor idarenin kontrolünde başka platformlarda da dersi verebilirsiniz diye.
Ama bazı idareciler cok kuralcı işi kolaylaştırmiyorlar

Yemek yedik bebek uyudu bende 1 makina çamaşır attım astım diğerleri yıkanıyor daha . Oğluşun diş etinde iltihaplı bir görüntü vardı şükür bugün geçti onu bekliyordum doktor geçecek demişti ama beynimde sürekli duruyordu çocuğu sıkıştırıp bakıyordum neyse kurtuldu. Çay koyayım

Bende beyazları yıkayıp astım
Balkon kapalı ama buz gibi oldum

Varyemez
Zeynolin44
okyonus
Sabah
İki yumurta peynir salatalık
Akşam kabak sote sarımsaklı yoğurt ile
Evdeki beylere pide yaptım ucundan 50 kalori kadar yedimçok güzel olmuştu beaahh

Sade kahvemi yeşil çayımı içtim
Su iki litre
Yarından itibaren 3 günlük protein diyetine başlayacağım

Kızlar araba alırken biraz elden borç almıştık,Allah ona daha çok versin borcu arkadaşımız kendisi teklif etti TL olarak verdi,ya masallah durumu çok iyi ama çok düşünceli davrandı.ve acele etmeyin dedi verirken, ama bir hesap yaptm zaten az az kenara koyuyorduk borç için ,Aralık sonunda Aralık ekderslerinden sonra borcumuzu vereceğiz şükür sonra kafam çok rahat olacakuzzuuun zamandır ek dersim yoktu hamilelik doğum izni çocuk vs , bu sene şükür gelirimiz daha iyi olacak ,Allah sağlık verirse inşallah

Ama hiçbir şey yememişsin ki acıkmadın mı

Ama hiçbir şey yememişsin ki acıkmadın mı
Ya kabak detoksundayim o menüye göre gittim bugün bitti bu detoks şükür sabah protein diyetine başlıyorum normal menülere geliyorum inşallah,
Sorunun cevabı ise evet açımmmmmm

Ya kabak detoksundayim o menüye göre gittim bugün bitti bu detoks şükür sabah protein diyetine başlıyorum normal menülere geliyorum inşallah,
Sorunun cevabı ise evet açımmmmmm
Kız böyle pes ederim ben normal diyetle başlasaydın keşke arada detoks yapardın valla ben bir kabakla günü bitiremem bu hafta 1 kg verirsen elmalı turta yapıcam kendime ödül

Kız böyle pes ederim ben normal diyetle başlasaydın keşke arada detoks yapardın valla ben bir kabakla günü bitiremem bu hafta 1 kg verirsen elmalı turta yapıcam kendime ödül
Ben normal başladım aslında bir ay falan oluyo diyete başlayalı 3 gündür detokstayim,ben bu hafta ödül yapmayacağım ,hedefim 5 Aralık'ta kaşarlı sucuklu tost çok özledim

Ben normal başladım aslında bir ay falan oluyo diyete başlayalı 3 gündür detokstayim,ben bu hafta ödül yapmayacağım ,hedefim 5 Aralık'ta kaşarlı sucuklu tost çok özledim
Kız kaşarlı sucuklu tost için 5 aralığa kadar beklenir mi sabah kahvaltın olsun birer dilim ekmekten yap heee ben bir somun ekmekten yapıp yemek istiyorum diyorsan bekle tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…