- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
300 limit ne durumda canımBenim il yoğundu market manava uğradım geldim.Yarın teli tamire götğrecegız.Eşim servisi kaçırmış metro ile geliyor kokoreç alacak onu bekliyoruz.
Çoktan geçtim yarışmadaki arkadaşlara başarılar300 limit ne durumda canım
O hareketleri söylede eşimde bana yaptırsınSabah:
1yumurta (tereyağında omlet yaptım)
1 dilim ekmek
3zeytın
1 salatalık
2 fincan cay
1 tatlı kaşığı bal
1 cay kaşığı kaymak
Öglen:
1kase yogırt
Yarim dilim ekmek
Yarımı geçik tabak orman kebabı
Akşam:
Yarım ekmek kokorec
1bardak ayran
Kahve içerim bitki cayı ve sade soda içerim.2 litre suyumu tamamlarım.
Eşim biraz spor hareketi yaptırır oldu bitti
Bende geçtim ama çok değilÇoktan geçtim yarışmadaki arkadaşlara başarılar
Bereketli olsuntuce_tuce kasım ayı için 6 gramı aldım canım bankadan aldım az önce
Askeri hareketler bunlarO hareketleri söylede eşimde bana yaptırdınboş boş oturmasın
Bende geçtim ama benimde fazla değil.Hepside ihtiyaç.Bir market zaten 100den asagı tutmuyor.Bende geçtim ama çok değil
Benim de keyfi bir dinazorla panduf oldu onu da cocuklar istedi onların istediğini almazsam uyuyamam " anne yüreği it yesin " diyorlar burdaBende geçtim ama benimde fazla değil.Hepside ihtiyaç.Bir market zaten 100den asagı tutmuyor.
Çocuğa pipetli bardak 2 kitap 1 dergi kendime diyet bardağı ve diyet şişesi diyet çayları bunlar kafadan 100tl zatenBenim de keyfi bir dinazorla panduf oldu onu da cocuklar istedi onların istediğini almazsam uyuyamam " anne yüreği it yesin " diyorlar burdabu durumlarda
Altın 448 di en sonEşimin gelecek olan parası inş tez vakitte gelirHem bütçeyi toparlarız hemde altln alırız birkaç gr
2 biber yersin çorba, salata bişey olmazKayınvalide dolma yapalım dedi maydonoz yok ama dedi maydonoz aldım yarın yapsın yiyelim bakalım yoğurtlaKızzzz ben diyetteyim ama pirinç yasak dimi
He kurnazlık ettik aldık ama 466danAltın 448 di en son
Okyonus altın aldın koydun kenara sonuçta parayı çar çıt etmedin sonuçta takma toparlarsın
Diyet bardağı şişesi olmasaydı da olurdu bu listede gerisi gerekliÇocuğa pipetli bardak 2 kitap 1 dergi kendime diyet bardağı ve diyet şişesi diyet çayları bunlar kafadan 100tl zaten
Hemen bozmuyorsun sonuçta boşver it yesin takmaHe kurnazlık ettik aldık ama 466danHem borca girdim hem eksi hesap kredisi ay şans yok bende
Bereketli olsun penguencim hemen işaret koydumtuce_tuce kasım ayı için 6 gramı aldım canım bankadan aldım az önce
Üşüttün herhal tuceeeBenim burnum tıkandı ay başım da ağrıyor
Gece uyumuyorum pek Zeyno ondan olabilir biraz da suyu az içtim hep öyle oluyor bana . Eşim şimdi ağrı kesici ayarladı yemek yer içerim 1 saatte toparlarım . Hiç sokağa çıkmadım kimse ile görüşmedim ev de 24 dereceÜşüttün herhal tuceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?