• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız kaşarlı sucuklu tost için 5 aralığa kadar beklenir mi sabah kahvaltın olsun birer dilim ekmekten yap heee ben bir somun ekmekten yapıp yemek istiyorum diyorsan bekle tabii :süslü:
Zeynooooo kız dur bozdurma bana diyeti ben 5 aralığı bekleyeceğim ama o günde tek öğün yerim o da bire yakın somundan olur muhtemelen 😆😆kız belki pizza yaparım bilmiyorum ama tarih belli 5 Aralık 😆😆

Zeynooooo kız dur bozdurma bana diyeti ben 5 aralığı bekleyeceğim ama o günde tek öğün yerim o da bire yakın somundan olur muhtemelen 😆😆kız belki pizza yaparım bilmiyorum ama tarih belli 5 Aralık 😆😆
Hadi bakalım gazan mübarek olsun ne diyeyim :KK70:

Kızlar araba alırken biraz elden borç almıştık,Allah ona daha çok versin borcu arkadaşımız kendisi teklif etti TL olarak verdi,ya masallah durumu çok iyi ama çok düşünceli davrandı.ve acele etmeyin dedi verirken, ama bir hesap yaptm zaten az az kenara koyuyorduk borç için ,Aralık sonunda Aralık ekderslerinden sonra borcumuzu vereceğiz şükür sonra kafam çok rahat olacak🤩uzzuuun zamandır ek dersim yoktu hamilelik doğum izni çocuk vs , bu sene şükür gelirimiz daha iyi olacak ,Allah sağlık verirse inşallah 🤩
Haydi ins seni topigimde görmek istiyorum anladın herhalde 🤣

Ara öğünlerim

1 fincan çay

1 bardak şekersiz süt (1 tatlı kaşığı keçi boynuzu tozu)

Akşam menüm

2 kepçe mercimek yemeği
1 bardak ayran
Tere
diyet topiğimi altın topiğimi, ben de şuracıkta yerimi alayım, altınsever bir diyetzade olarak. 7000 adım attım günlük, sabah öğlen güzel beslendim, akşam biraz kaçmış olabilir.:KK45::KK45:

ay hiç güleceğim yoktu akşam akşam, arkadaşa gaz mı veriyon, manipüle mi ediyon, biran kendimi gördüm sizde.:olamaz::olamaz::olamaz:
Haline üzüldüğüm için yazdım miktar önemli çok canım istese yerim onun yerinde olsam hiç rejim yapmam gece gündüz yerim 😬😬😬
21 vücut kitle endeksim olsa 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back