Zeynooooo kız dur bozdurma bana diyeti ben 5 aralığı bekleyeceğim ama o günde tek öğün yerim o da bire yakın somundan olur muhtemelenKız kaşarlı sucuklu tost için 5 aralığa kadar beklenir mi sabah kahvaltın olsun birer dilim ekmekten yap heee ben bir somun ekmekten yapıp yemek istiyorum diyorsan bekle tabii
Abla çok güzel gidiyorsunAra öğünlerim
1 fincan çay
1 bardak şekersiz süt (1 tatlı kaşığı keçi boynuzu tozu)
Akşam menüm
2 kepçe mercimek yemeği
1 bardak ayran
Tere
OffffffBen de bugün çok güzel beslenmiştim taa ki yaptığım ayva tatlısından yiyene kadarhem de kaymaklı
Canım sağolsun yarın kaldığım yerden devam
Hadi bakalım gazan mübarek olsun ne diyeyimZeynooooo kız dur bozdurma bana diyeti ben 5 aralığı bekleyeceğim ama o günde tek öğün yerim o da bire yakın somundan olur muhtemelenkız belki pizza yaparım bilmiyorum ama tarih belli 5 Aralık
ay hiç güleceğim yoktu akşam akşam, arkadaşa gaz mı veriyon, manipüle mi ediyon, biran kendimi gördüm sizde.Kız kaşarlı sucuklu tost için 5 aralığa kadar beklenir mi sabah kahvaltın olsun birer dilim ekmekten yap heee ben bir somun ekmekten yapıp yemek istiyorum diyorsan bekle tabii
Valla ben de anlamadımay hiç güleceğim yoktu akşam akşam, arkadaşa gaz mı veriyon, manipüle mi ediyon, biran kendimi gördüm sizde.
Haydi ins seni topigimde görmek istiyorum anladın herhaldeKızlar araba alırken biraz elden borç almıştık,Allah ona daha çok versin borcu arkadaşımız kendisi teklif etti TL olarak verdi,ya masallah durumu çok iyi ama çok düşünceli davrandı.ve acele etmeyin dedi verirken, ama bir hesap yaptm zaten az az kenara koyuyorduk borç için ,Aralık sonunda Aralık ekderslerinden sonra borcumuzu vereceğiz şükür sonra kafam çok rahat olacakuzzuuun zamandır ek dersim yoktu hamilelik doğum izni çocuk vs , bu sene şükür gelirimiz daha iyi olacak ,Allah sağlık verirse inşallah
diyet topiğimi altın topiğimi, ben de şuracıkta yerimi alayım, altınsever bir diyetzade olarak. 7000 adım attım günlük, sabah öğlen güzel beslendim, akşam biraz kaçmış olabilir.Ara öğünlerim
1 fincan çay
1 bardak şekersiz süt (1 tatlı kaşığı keçi boynuzu tozu)
Akşam menüm
2 kepçe mercimek yemeği
1 bardak ayran
Tere
Ay kahve içelim birde dedikodu yaparız misssSarılalım bebişim
aynı biz yani, grubumuzda hergün bu tarz muhabbetler dönüyo.Valla ben de anlamadım
Olayi duy topik sahibi ben 46 kg mimdiyet topiğimi altın topiğimi, ben de şuracıkta yerimi alayım, altınsever bir diyetzade olarak. 7000 adım attım günlük, sabah öğlen güzel beslendim, akşam biraz kaçmış olabilir.
Haline üzüldüğüm için yazdım miktar önemli çok canım istese yerim onun yerinde olsam hiç rejim yapmam gece gündüz yerimay hiç güleceğim yoktu akşam akşam, arkadaşa gaz mı veriyon, manipüle mi ediyon, biran kendimi gördüm sizde.
Dedikodu mu çok ayıp tuce bu topikte dedikodu olmasın lütfenAy kahve içelim birde dedikodu yaparız misss
HahahhahaOffffffayva tatlısı mi dedi o Hemi de gaymaklıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?