Eski hesap faiz oranları artmış dün mesaj geldi bende eksi hesap açtırmıştım para kalmazsa ordan alırım diyeDüşüş devam eder mi acaba eksi hesaptan 10 gram almayı planlıyorum
Evet canım arttı bana da geldi mesaj ama ayın 15 inde kapatırım diye düşünüyorumEski hesap faiz oranları artmış dün mesaj geldi bende eksi hesap açtırmıştım para kalmazsa ordan alırım diye
Sagol canım@zeynolizeynommmm cok gecmis olsu insallah bisey yoktur dikkat edin❤❤❤❤❤❤❤❤
Değiştirince benide bilgilendirir misin eşiminde şarjı çabuk bitiyor değiştirmesi gerekiyor bataryayı ama orjinal istiyor her yerdede orjinal takılmıyor bir yerede gidemiyor öyle kaldı7 canım
Nasıl oldun canım ?Hayırlı cumalar inşallah güzel geçer herkesin günü
Bende istiyorum ama yapmayacagim kısmet artık napalimDüşüş devam eder mi acaba eksi hesaptan 10 gram almayı planlıyorum
Geçmiş olsun canım Inşaallah kimseye birşey olmamıştırDeprem oldu
Sagol canım
Simdiye kadar bisey duymadık insallah sıkıntı yoktur
O zaman mantıklı şimdi almak dahada düşecek diyen çok burası dip artık inmez diyende var ben daha bu ay ki gramı almadım para hesapta duruyorEvet canım arttı bana da geldi mesaj ama ayın 15 inde kapatırım diye düşünüyorum
Ekran görüntüsü aldım hafta sonu deneyeceğimBen sana annemin tarifini vereyim :) pek güzel oluyor.
Ayvaları ikiye bölüp ortalarını temizliyor. 1 tane elma rendeliyor. Ceviz içi ile karıştırıyor. Fırın tepsisine bu karışımdan bir miktar koyup üzerine 1 yemek kaşığı toz şeker serpip ayvaları ortası alta gelecek şekilde bunların üzerine koyup doğruca fırına atıyor. Piştiği zaman ters çevirdiğimizde elmalı cevizli kısım içinde kalıyor. Biz uzun zamandır böyle yapıyoruz. Tavsiye ederim :)
Şekerim nasılsın kızlar nasıllarHayırlı cumalar inşallah güzel geçer herkesin günü
Zeynom çok geçmiş olsunSağolun kızlar
Halsizlik dışında iyiyim canım grip oldum bu seferde burnum tıkandı hapşırma başladı geçecek inşallahNasıl oldun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?