🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz yarın telefonumun bataryasını değiştirmeye gidecegız inş hallolur yeni tel almak zorunda kalmam.Samsung falan alamam çünkü iPhone saatim var diğer teller ile uyumlu değil bide iphone alışığım.İnş yarın hemen değiştirip verirler teli

Kahvaltı yaptık bugün biraz geç saate kaldı oğlanla yatakta keyif yaptık babası biraz uyusun diye

Adam kafe kapandığından beri çocukla fazla haşır neşir oluyor yoruldu

Bugün yemek olarak pırasa kavurması yapacağım yanına pilav yapiyim dedim eşim istemedi pırasa yeter dedi. Adamı da kendime benzetiyorum yavaş yavaş

Sabahları kahvaltıdan sonra ailece d vitamini ve multivitamin kullanıyoruz. ( oğlana omega 3 ) bağışıklığımız güçlenir diye umuyorum.

Bir de ayva tatlısı yapmak istiyorum ama daha önce hiç yapmadım. Tarifi olan var mı

Ben sana annemin tarifini vereyim :) pek güzel oluyor.
Ayvaları ikiye bölüp ortalarını temizliyor. 1 tane elma rendeliyor. Ceviz içi ile karıştırıyor. Fırın tepsisine bu karışımdan bir miktar koyup üzerine 1 yemek kaşığı toz şeker serpip ayvaları ortası alta gelecek şekilde bunların üzerine koyup doğruca fırına atıyor. Piştiği zaman ters çevirdiğimizde elmalı cevizli kısım içinde kalıyor. Biz uzun zamandır böyle yapıyoruz. Tavsiye ederim :)

Teşekkür ederim boza pratik ve lezzetli duruyor deneyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…