- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Amin canım aminYaaa dimi hayat işte hızla ilerliyor senden de güzel haberler bekliyoruz sağlıkla kuçakla miniği ne kadarlık oldunuz narinim
13. Haftadayız
3 ayı bitirdik sağlıkla ilerler inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım aminYaaa dimi hayat işte hızla ilerliyor senden de güzel haberler bekliyoruz sağlıkla kuçakla miniği ne kadarlık oldunuz narinim
İndirimler guzel bence cok da bekleme kullandığın kar olurYaaaaa firsatini bekliyorum roblt supurge 4000 in altina duser mi sence
neredeDeprem oldu
off geçmiş gitmiş olsun. İnşallah kimse zarar görmemiştir.4.9 malatya iyi salladı yine baya hissettij
İnsallah .off geçmiş gitmiş olsun. İnşallah kimse zarar görmemiştir.
Ben sana annemin tarifini vereyim :) pek güzel oluyor.Kahvaltı yaptık bugün biraz geç saate kaldı oğlanla yatakta keyif yaptık babası biraz uyusun diye
Adam kafe kapandığından beri çocukla fazla haşır neşir oluyor yoruldu
Bugün yemek olarak pırasa kavurması yapacağım yanına pilav yapiyim dedim eşim istemedi pırasa yeter dedi. Adamı da kendime benzetiyorum yavaş yavaş
Sabahları kahvaltıdan sonra ailece d vitamini ve multivitamin kullanıyoruz. ( oğlana omega 3 ) bağışıklığımız güçlenir diye umuyorum.
Bir de ayva tatlısı yapmak istiyorum ama daha önce hiç yapmadım. Tarifi olan var mı
Teşekkür ederim boza pratik ve lezzetli duruyor deneyeceğimBen sana annemin tarifini vereyim :) pek güzel oluyor.
Ayvaları ikiye bölüp ortalarını temizliyor. 1 tane elma rendeliyor. Ceviz içi ile karıştırıyor. Fırın tepsisine bu karışımdan bir miktar koyup üzerine 1 yemek kaşığı toz şeker serpip ayvaları ortası alta gelecek şekilde bunların üzerine koyup doğruca fırına atıyor. Piştiği zaman ters çevirdiğimizde elmalı cevizli kısım içinde kalıyor. Biz uzun zamandır böyle yapıyoruz. Tavsiye ederim :)
Düşüş devam eder mi acaba eksi hesaptan 10 gram almayı planlıyorumAltın 455