- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Allah sabir versinKızlar Eşimin mesai arkadaşı bugün koronadan vefat ettiçok üzgün..
Kızlar Eşimin mesai arkadaşı bugün koronadan vefat ettiçok üzgün..
Ay hemen süpürsün hem silsin benceRobotundan memnun musun bizde alacağız yılbaşından sonra inşallah ama model ve özellikler hakkında hiç bir fikrimiz yok .hangi modeli kullanıyorsun acaba.
Inşallahh kesin alacağız.ben eşimin aklına iyice sokmuşum galiba şimdi sürekli kendisi diyor alacagiz en kısa sürede sen modeline markasına özelliklerine bak bunu istiyorum de ben anlamam işlevlerini falan diyor.benimde hiç bir fikrim yok.sadece bir arkadaşım ixomi kullanıyor birde onunla konuşacağım.Tek merak ettiğimiz haliya cikiyormu?Eğer cikiyorsa mop burada devreye giriyormu?girerse eğer hali berbat olmazmiCok memnunum . Roborock s5 max aldım. Siliyor süpürüyor iki gözümün çiçeği.
Suan guzel indirim var trendyolda
Ben 4450 aldı suan 4100 falan eğer karla alacaksan düşün derim
Evet bende hem süpüren hem silen istiyorum canm.Esim ve büyük oglum astım hastası,küçüğümde inşallah olmaz diyoruz ama oda gümbur gumbur geliyor gibiAy hemen süpürsün hem silsin bence
Cok iyi gidiyorsun masaallah . Ben bugun dikis tutturamadim ama kizdim kendime. Ne guzel aksama kadar dayanmistim. Canli derslere ve 2 cocuga ragmenBugün yiyip /içtiklerim
Kahvaltı
Tereyağında 2 yumurta
1 domates
1 tutam maydanoz
3 zeytin
1kk peynir
2 kuru kayısı
5 badem
2 tk bal
1 dilim ekmek
2 fincan çay
Öğle yemeği yok
Ara öğünlerde yediklerim
1/2 kahve fincanı yer fıstığı
1/2 kahve fincanı kuru üzüm
1 fincan salep
1/ 4 cennet elması
4 adet grissini
Akşam
1 adet haşlanmış tavuk budu
5 yk bulgurlu ıspanak
4 yk yoğurt
Günlük su tüketimi 2.5 lt
3000 adım
250 merdiven basamağı
2 mile lesli
Fiyati cok iyiymis. Almayi dusunuyorsan degerlendir benceKızlar bu robotun türkiye fiyatı 13.399
arkadaşım almanyada 447 euro diyor sizce almaya değer mi ordan alıp getirecek
Allah rahmet eylesin. Sabir versin kalanlaraKızlar Eşimin mesai arkadaşı bugün koronadan vefat ettiçok üzgün..
Teşekkür ederim canımCok iyi gidiyorsun masaallah . Ben bugun dikis tutturamadim ama kizdim kendime. Ne guzel aksama kadar dayanmistim. Canli derslere ve 2 cocuga ragmen
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin. Sabir versin kalanlaraBiz genciz atlatiriz diyoruz ama tablo korkutuyor artik
Günaydın ne güzelsin sen yaaGünaydın arkadaşlar
Cedric1003 S Salty
Varyemez boza @mutlu1988
Etiketlemeyi unuttuğum tüm dostlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun iyiki varsınızBize,Evlatlarımıza,Ülkemize güneş gibi doğmaya devam edin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?