🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekrem İmamoğlu günlük vefat sayısının üstünde istanbuldaki vefat sayısı diyor
Adam yırtıyor bir yerlerini ama önemseyen yok malesef
Hala kontrol altında diyorlar pembe gözlük takıyorlar heralde

Cok memnunum . Roborock s5 max aldım. Siliyor süpürüyor iki gözümün çiçeği.
Suan guzel indirim var trendyolda
Ben 4450 aldı suan 4100 falan eğer karla alacaksan düşün derim
Inşallahh kesin alacağız.ben eşimin aklına iyice sokmuşum galiba şimdi sürekli kendisi diyor alacagiz en kısa sürede sen modeline markasına özelliklerine bak bunu istiyorum de ben anlamam işlevlerini falan diyor.benimde hiç bir fikrim yok.sadece bir arkadaşım ixomi kullanıyor birde onunla konuşacağım.Tek merak ettiğimiz haliya cikiyormu?Eğer cikiyorsa mop burada devreye giriyormu?girerse eğer hali berbat olmazmikusura bakma Inan bilmediğimden soruyorum.

Ay hemen süpürsün hem silsin bence
Evet bende hem süpüren hem silen istiyorum canm.Esim ve büyük oglum astım hastası,küçüğümde inşallah olmaz diyoruz ama oda gümbur gumbur geliyor gibi evde battaniye bile kullanamıyoruz toz olayı bizde ciddi sıkıntı.hergun süpürge ve silme işi bitirdi beni.Boynumda fıtık var iyice kollarıma vurdu artık ağrısı.

Bugün öğleden sonra anneme gittim
Komşu abla bana tarhana ,bulgur ,ayva verdi

Annem mantı yapmış bana vermek istedi ama diyetimi bozmayacağım diye almadım

Cok iyi gidiyorsun masaallah . Ben bugun dikis tutturamadim ama kizdim kendime. Ne guzel aksama kadar dayanmistim. Canli derslere ve 2 cocuga ragmen

okyonus zencefil ve zerdeçali nasıl ne şekilde hangi saatlerde tuketeceksn tüyo ver bana

İyi geceler herkese öncelikle Penguen geçmiş olsun kolayca atlatırsın inşallah...tam doğru düzgün okuyamadım ama geçenlerde misafir mi gelmişti değil mi hazırlık yaptığını okumuştum sanki
Benim de en büyük korkum görevlendirmem olur da gidersek ya virüs kaparsak küçüğümden korkuyorum bir de annemden kadıncağız evde izole yaşıyor şu an..biz gidince ben bir işyerine gideceğim mecbur..küçüğü ünv hastanesine muayeneye götüreceğim vs vs ...sabah verecek arkadaş dilekçemi hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Diyete mi başladınız topluca ne yaptınız offf geçen hafta eşim gittikten sonra iki üç gün kesilmişti iştahım bir buçuk kilo gitmiş ama maalesef eski yememe döndüm topiğin en tospik anası olarak sizi heyecanla okuyacağım herkese bol eksiler

Neyse yatayım ben...çocukların üçü de uyumuş olunca resmen ne yapacağımı şaşırıyorum..bedenim uyu diyor ama beynim hadi yaaaeeeee keyif yap kahve iç uzan instada takıl vs vs hadi ben de yattım

Günaydın ne güzelsin sen yaa
bütün ogretmen arkadaşlarımın , bu zorlu dönemde evdeki öğretmen olan annelerin günü kutlu olsun

Sevgiyeyolculuk basınız sağolsun vefatlar cok artıyor
Cankusunannesi evet cnm halıya çıkıyor uygulamadan o hali kısmını işaretlediginde orayı silmiyor . Halıların püsküllü değilse cok rahat oluyor püskülleri bazen dolanıyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…