- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Yandık desene üstteki mesajıma bakma o zamanArtık yemek avcısı gibi insan avlayacağım burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yandık desene üstteki mesajıma bakma o zamanArtık yemek avcısı gibi insan avlayacağım burada
Bakmadımsadakatsiz fragmanını baktınız mı
Ozaman biz vaktimizi burada harcamayalım gel birlikte amigurumi yapalim Bu ara çok örme isteğim var ama vaktim yokBen de istenmiyorum
Bende kitap okumak istiyorum ayyyy ama konsantrasyon sorunum varOzaman biz vaktimizi burada harcamayalım gel birlikte amigurumi yapalim Bu ara çok örme isteğim var ama vaktim yok
Bu arada bugün harcama oldu gıda için not ettim pazar gününe kadar yazmaya devam edicem.insallah 300 ile haftayı kapatabilirim
Çok tatlı ya maşallahBak bugün olaya
kızı öğlen uyutmadan önce hamburger ekmeğini pişirdim kızım uyu uyan hamburger yicez dedim
sonra uyuttum o uyurken büyük k kızımla hemen yiyelim dedik
daha 10 dk olmadı yatağa koyalı
tam oturdum ısıracakken hamburgeri
kalkmı kapıdan içeri bir giriyor koşarak
haaammmmbbbuuuurrrrgeerrrrr
öldük gülmekten
Bak bence efsane yineBakmadım
sadakatsiz fragmanını baktınız mı
Ayy robotlar kafayı yer bizim tozlarda kis geldi de biraz rahatladıkBenim robot olsa günde 12 saat calisir bizim tozlu evde
Oh pastada alınmış Sefan olsunEsime pasta siparis ettim orta boy cikolatali
Yarin ogleden sonra getirecekler
Fiyat sormayi unuttum artik ne derlerse
Ogretmenler gunu pahaliya patliyor bu harcamalari 300 tl ye katmiyorum
Onu ayağımda sallarken okuyorum ancak.gunduz uyku uyudugu sure boyunca ayakta duruyor indirince hemen uyanıyor.bende kitap okuyorum zaten sallama yastiginin kılıfına koyuyorum kitabı etrafı toplarken ayakta sallamayi hiç istemezdim ama covit olunca hastayken alıştı mecburen durdurmadık ozamanlar çarşafta bile sallamisligimiz var .iyi tarafı bu sayede kitap okuyabiliyor olmam olduBende kitap okumak istiyorum ayyyy ama konsantrasyon sorunum var
YememOh pastada alınmış Sefan olsun
Robotundan memnun musun bizde alacağız yılbaşından sonra inşallah ama model ve özellikler hakkında hiç bir fikrimiz yok .hangi modeli kullanıyorsun acaba.Ayy robotlar kafayı yer bizim tozlarda kis geldi de biraz rahatladık
Hepsi cok degerli canim sagolokyonus şişe de süper ya bayıldım
Penguen çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
Zeynolin44 eşini ve çocukların öğretmenlerini böyle düşünmen ne güzel
Allah şifa versin canım,çok geçmiş olsun..Testğm pozitif çıktı kızlar ilaç getirdiler şimdi yarın sabah içmeye başla dedi sağlık personeli
Cok memnunum . Roborock s5 max aldım. Siliyor süpürüyor iki gözümün çiçeği.Robotundan memnun musun bizde alacağız yılbaşından sonra inşallah ama model ve özellikler hakkında hiç bir fikrimiz yok .hangi modeli kullanıyorsun acaba.