🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de istenmiyorum
Ozaman biz vaktimizi burada harcamayalım gel birlikte amigurumi yapalim Bu ara çok örme isteğim var ama vaktim yok
Bu arada bugün harcama oldu gıda için not ettim pazar gününe kadar yazmaya devam edicem.insallah 300 ile haftayı kapatabilirim

Bende kitap okumak istiyorum ayyyy ama konsantrasyon sorunum var

Çok tatlı ya maşallah

Bende kitap okumak istiyorum ayyyy ama konsantrasyon sorunum var
Onu ayağımda sallarken okuyorum ancak.gunduz uyku uyudugu sure boyunca ayakta duruyor indirince hemen uyanıyor.bende kitap okuyorum zaten sallama yastiginin kılıfına koyuyorum kitabı etrafı toplarken ayakta sallamayi hiç istemezdim ama covit olunca hastayken alıştı mecburen durdurmadık ozamanlar çarşafta bile sallamisligimiz var .iyi tarafı bu sayede kitap okuyabiliyor olmam oldu

Penguen canm çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte en azıyla atlatirsin korkma panik yapma.cigerin temiz cıkmış anladığım kadarıyla onun için hiç panik olma.beslenmene uykuna ve dinlenmeye ekstra özen göster.temizlige bir süre ara ver kendini iyice dinlendir ve uyu.Ayrica D vitamini (bildigimiz devit3) ve c vitamini limon mandalina,tüket canm.tekrar cook geçmiş olsun

Robotundan memnun musun bizde alacağız yılbaşından sonra inşallah ama model ve özellikler hakkında hiç bir fikrimiz yok .hangi modeli kullanıyorsun acaba.
Cok memnunum . Roborock s5 max aldım. Siliyor süpürüyor iki gözümün çiçeği.
Suan guzel indirim var trendyolda
Ben 4450 aldı suan 4100 falan eğer karla alacaksan düşün derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…