- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Ben boyumu yazmamak için resim koydumBoyun kaç
1,59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben boyumu yazmamak için resim koydumBoyun kaç
fark ettim kendimi gördüm resimde ayni benBen boyumu yazmamak için resim koydum
1,59
fark ettim kendimi gördüm resimde ayni ben
Bana da çok uygın geldi dyson oluncaCnm Türkiye garantili olmuyorlar . Ama cok uygun. Ben olsam alırdım sanirim Kmsl Hnd
Senin cadı bunu evde görünce ne yapacakBana da çok uygın geldi dyson olunca
çabuk arıza verir mi ki
Ben olsam alırım valla dyson için ölürüm Bende kablolusu var keske şarjlısı ve robotuda olsaCnm Türkiye garantili olmuyorlar . Ama cok uygun. Ben olsam alırdım sanirim Kmsl Hnd
O uyurken ancak yoksa üstüne oturur kız normal elektrikli süpürgeyi de o üstündeyken süpürüyorum inmiyorSenin cadı bunu evde görünce ne yapacak
Kızlar bu robotun türkiye fiyatı 13.399
arkadaşım almanyada 447 euro diyor sizce almaya değer mi ordan alıp getirecek
Baya fiyat farkı var keske benimBen olsam alırım valla dyson için ölürüm Bende kablolusu var keske şarjlısı ve robotuda olsa
Ahahhahah bikaç gün geçsin eşime öyle foto atayım bakalım ne dicekBen olsam alırım valla dyson için ölürüm Bende kablolusu var keske şarjlısı ve robotuda olsa
Tahmin ettim ondan sordumO uyurken ancak yoksa üstüne oturur kız normal elektrikli süpürgeyi de o üstündeyken süpürüyorum inmiyor
Ayyyyy evet keşke benim olsaaaa hepimizin olsaBaya fiyat farkı var keske benim
Olsa
Benim robot olsa günde 12 saat calisir bizim tozlu evdeBaya fiyat farkı var keske benim
Olsa
Bak bugün olayaTahmin ettim ondan sordum
Hahhahahq ayyyyyBak bugün olaya
kızı öğlen uyutmadan önce hamburger ekmeğini pişirdim kızım uyu uyan hamburger yicez dedim
sonra uyuttum o uyurken büyük k kızımla hemen yiyelim dedik
daha 10 dk olmadı yatağa koyalı
tam oturdum ısıracakken hamburgeri
kalkmı kapıdan içeri bir giriyor koşarak
haaammmmbbbuuuurrrrgeerrrrr
öldük gülmekten
Adamım yaBu arada sağol canım hamburger istediBak bugün olaya
kızı öğlen uyutmadan önce hamburger ekmeğini pişirdim kızım uyu uyan hamburger yicez dedim
sonra uyuttum o uyurken büyük k kızımla hemen yiyelim dedik
daha 10 dk olmadı yatağa koyalı
tam oturdum ısıracakken hamburgeri
kalkmı kapıdan içeri bir giriyor koşarak
haaammmmbbbuuuurrrrgeerrrrr
öldük gülmekten
Ayyy mesajın sonunu düşünmemiştim kusurabakmaAdamım yaBu arada sağol canım hamburger istedi
Artık yemek avcısı gibi insan avlayacağım buradaAyyy mesajın sonunu düşünmemiştim kusurabakma