- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
İnşallah kolayca atlatırsın canımTestğm pozitif çıktı kızlar ilaç getirdiler şimdi yarın sabah içmeye başla dedi sağlık personeli
Sağol canım başağrım var sadeceGecmis olsun
Bol sivi bol c.vit
AhhhTestğm pozitif çıktı kızlar ilaç getirdiler şimdi yarın sabah içmeye başla dedi sağlık personeli
İnşallah canım nerden bulaştı bu illet o kadarda dikkat ediyordumİnşallah kolayca atlatırsın canım
Şifalar diliyorum
Tebrikler canım baya az yemişsinSabah:Kahvaltı öncesi 1 su bardağı limonlu su.Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ,2 dilim peynır ,1 dilim ekmek ,1 bardak cay,6 siyah zeytın,1 tatlı kaşığı kadar salca.
Öğlen:Şade Türk kahvesi ve 1 adet kuru kayısı
Akşam:1kase tarhana çorbası,brokoli salatası,6kasık kısır,1 bardak ayran.
2litre su bitmek üzere son 1 bardak
15dk sonrada yeşil çayımı yapacağım
İyiyim şimdi böyle giderse hafif atlatırım nefesimi rahat alıyorum belim agrıyor bide başımAhhhçok üzüldüm geçmiş olsun
Çalışıyorsun canım evde değilsin kiİnşallah canım nerden bulaştı bu illet o kadarda dikkat ediyordum
Japon balıgı mıBalıklarımız sırayla ölüyorlar
Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin hala ateşin varmı?Testğm pozitif çıktı kızlar ilaç getirdiler şimdi yarın sabah içmeye başla dedi sağlık personeli
Hayır valla cins balıklardıJapon balıgı mı
Belirtiler hep aynıİyiyim şimdi böyle giderse hafif atlatırım nefesimi rahat alıyorum belim agrıyor bide başım
Kolay atlatırsın inş yaİyiyim şimdi böyle giderse hafif atlatırım nefesimi rahat alıyorum belim agrıyor bide başım
Gecmis olsun en.kisa.surese atlatirsin insaallahTestğm pozitif çıktı kızlar ilaç getirdiler şimdi yarın sabah içmeye başla dedi sağlık personeli
Hayır valla cins balıklardıJapon değil dün suyu değiştirdikten sonra oldu
Kolaylıkla geçsin inşallahİyiyim şimdi böyle giderse hafif atlatırım nefesimi rahat alıyorum belim agrıyor bide başım
Canım cok geçmiş olsun . Umarım cok rahat atlatirsinTestğm pozitif çıktı kızlar ilaç getirdiler şimdi yarın sabah içmeye başla dedi sağlık personeli
Valla 1 gün bekledi su zaten çok fazla su alıyor 40 ltDinlendirilmemis su ise ölür hepsi gider
Suya birdenbire attiysan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?