Kızlar babamda belirti vermeye başlamışaz önce konuştum . Annem 3 gün bilincimi kaybettim resmen bugün daha iyiyim ama nefes darlığı ve öksürük yüksekmiş. Hepimiz dikkat edelim öyle herkes grip gibi filan atlatmıyor anladık
acık lise mi okuyorsunuz. Rabbım zıhın acıklıgı versın...Günaydın kızlar kalktım güzel bir kahvaltı hazırladım sigara böreği yoğurtlu yumurta patates kızartması sosis yaptım
Şimdi uzandim biraz sınavlarım başladı açık öğretim hiç içimden gelmiyor çalışmak başlamam lazım
Teşekkür ederim Lisans 2.sinif okuyorum örgün öğretmenlik mezunuyum atamam olmadı yüksek puanlarla da olsa alım az bu da 2.açık öğretim bölümün bakalım kısmet olur inş birgünacık lise mi okuyorsunuz. Rabbım zıhın acıklıgı versın...
Maşallah çok güzel bi başarı daim olsunAn itibariyle aylardır süren 70 barajını kırıp 68 kilo oldum
Toplam verdiğim kilo 25 oldu
Maşallah darısıda bana bugün tam anlamıyla diyete girdimAn itibariyle aylardır süren 70 barajını kırıp 68 kilo oldum
Toplam verdiğim kilo 25 oldu
Sağol canım benim darısı sana inşallahMaşallah darısıda bana bugün tam anlamıyla diyete girdim
Hedef 10 kilo
Tebrik ediyorum, darısı başıma :)Sağol canım benim darısı sana inşallah
Kafada bitirip doğru beslenmeye başlayınca devamı geliyor
Teşekkür ediyorum umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsınTebrik ediyorum, darısı başıma :)
Karışık pizzayı 1 tepsi yiyebilirim ne 1 dilimiBende bugün pizza yapacağım
Yarından itibaren ciddi bir diyete başlayacağım insallah yanı yazın cok iyiydi kis gelince motivasyon gitti bir ayda evdeyim kesin kilo alırım engellemem lazım
1 dilim teklife icin 1.5 saat spor yapacak enerjide yok o yüzden yenemem lazim
Muhteşem olur kızzzAyyy ne güzel olur canimmm
Bide pazar mangalı yaparız
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar babamda belirti vermeye başlamışaz önce konuştum . Annem 3 gün bilincimi kaybettim resmen bugün daha iyiyim ama nefes darlığı ve öksürük yüksekmiş. Hepimiz dikkat edelim öyle herkes grip gibi filan atlatmıyor anladık
OfffffKızlar babamda belirti vermeye başlamışaz önce konuştum . Annem 3 gün bilincimi kaybettim resmen bugün daha iyiyim ama nefes darlığı ve öksürük yüksekmiş. Hepimiz dikkat edelim öyle herkes grip gibi filan atlatmıyor anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?