- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Zeynooooo zeynooooo cansın canHayır senin yerinde olsam gece gündüz yerim
Sen benim yarışma arkadasımdın unuttun mu kız biz bir takımdık bir zamanlar can ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynooooo zeynooooo cansın canHayır senin yerinde olsam gece gündüz yerim
Sen benim yarışma arkadasımdın unuttun mu kız biz bir takımdık bir zamanlar can ım
Evet canım 2.35 gr altın 20 gr gümüş aldım Kasım ayı içindeUmay- şekerim Kasım için ne yazıyorum aldın dimi işaret ekleyelim
Can ımokyonus aldiklarin hayırlı olsun
Fincanlara bayıldım,ortulerden ben de almstm ama kaç gün oldu hala kargoya verilmedi bakalım nasıl bir şey gelecek
Zeynolin44 ve zerya271210 harikasınız kızlar ben de diyetteyim size eşlik edebilirim
Boy:172
Kilo 64.7
Hedef 59
Bende 168 boyokyonus aldiklarin hayırlı olsun
Fincanlara bayıldım,ortulerden ben de almstm ama kaç gün oldu hala kargoya verilmedi bakalım nasıl bir şey gelecek
Zeynolin44 ve zerya271210 harikasınız kızlar ben de diyetteyim size eşlik edebilirim
Kilo 64.7
Hedef 59
Canım ben de yedikçe alıyorm çok dikkatli beslenmem gerekiyor ama alıştığım kiloya inmek istiyormCan ım
Senin diyetlik neyin var
Ben 1.68 boy
78 kilo dişime göre olanlarla yarışayım
Seninle vki lerimiz aynı gibiBende 168 boy
62.5kg
Hedef 55
Evet seninle aynı kulvardayız ozamanSeninle vki lerimiz aynı gibi
Biz yarışalım mi okyonusEvet seninle aynı kulvardayız ozaman
Kapışın işteEvet seninle aynı kulvardayız ozaman
Dün seti etiketleyecektim kaçırdım özür diliyorum nasılsınızokyonus aldiklarin hayırlı olsun
Kilo 64.7
Hedef 59
Estağfurullah canımDün seti etiketleyecektim kaçırdım özür diliyorum nasılsınız
Hastaneden çıktığımız gün değeri kritik çıkmış, ertesi gün kontrole çağırmış bu yüzden.Tek ayrılık bu olsun Allah başka ayrılık vermesin insallahmama ve emzirme şeklinde düşürduk sarılığı biz.Benim bebeğimde çok küçük doğdu ve sarılık oldu fototerapi aşamasına gelmeden kontrol altına alabildik çok şükür.Doktorumuz emzirme ve mama şeklinde dönüşüm önerdi 2 günde kontrol altına aldık.
Gözünüz aydın geçmiş olsun. Bol bol emzirerek atlatirsiniz insHastaneden çıktığımız gün değeri kritik çıkmış, ertesi gün kontrole çağırmış bu yüzden.
Ben rutin kontrol sanıyordum bebeğimi orda bırakmak çok zoruma gitti, kavuştuk çok şükür
Mama vermeyi önermediler hiç,