• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar babamda belirti vermeye başlamış 😞 az önce konuştum . Annem 3 gün bilincimi kaybettim resmen bugün daha iyiyim ama nefes darlığı ve öksürük yüksekmiş. Hepimiz dikkat edelim öyle herkes grip gibi filan atlatmıyor anladık

Tugce grip olmadigini anliyorsun kuzum hayir bu sefer yanlis birseyler var diyorsun o grip gibi soylemini kim cikardi bilmiyorum insanlar ne acilar cekiyor
Ben mart ayindanda cok supheliyim 10 gun kadar cok sıkıntılı gunler gecirmistim
Iyi olacak insallah o ztn bilincli kendine bakar toparlar

Günaydın kızlar kalktım güzel bir kahvaltı hazırladım sigara böreği yoğurtlu yumurta patates kızartması sosis yaptım
Şimdi uzandim biraz sınavlarım başladı açık öğretim hiç içimden gelmiyor çalışmak başlamam lazım
acık lise mi okuyorsunuz. Rabbım zıhın acıklıgı versın...

Kuruyan çamaşırları yerleştirmek = 🤮🤮
Ütü yapmak da aynı şekilde :(
Birazdan bunları bitireceğim, sonra duş alıp mutfağa.
Haftalık yemek hazırlığı yapmam lazım, haftaiçi her gün iş var. Eve 6dan önce gelemem ve iş aşırı yorucu, geldikten sonra çabucak hazır olursa yemek rahat ediyorum.

Bende bugün pizza yapacağım
Yarından itibaren ciddi bir diyete başlayacağım insallah yanı yazın cok iyiydi kis gelince motivasyon gitti bir ayda evdeyim kesin kilo alırım engellemem lazım
1 dilim teklife icin 1.5 saat spor yapacak enerjide yok o yüzden yenemem lazim🙄🙄

Bende bugün pizza yapacağım
Yarından itibaren ciddi bir diyete başlayacağım insallah yanı yazın cok iyiydi kis gelince motivasyon gitti bir ayda evdeyim kesin kilo alırım engellemem lazım
1 dilim teklife icin 1.5 saat spor yapacak enerjide yok o yüzden yenemem lazim🙄🙄
Karışık pizzayı 1 tepsi yiyebilirim ne 1 dilimi :KK70: :KK70:

Kızlar babamda belirti vermeye başlamış 😞 az önce konuştum . Annem 3 gün bilincimi kaybettim resmen bugün daha iyiyim ama nefes darlığı ve öksürük yüksekmiş. Hepimiz dikkat edelim öyle herkes grip gibi filan atlatmıyor anladık
Çok geçmiş olsun kuzum ☹️

Offfff😥😥😥😥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back