- 28 Mart 2020
- 6.237
- 24.493
- 298
IyiymisCennetmeyvesii 12 haftalık hamileydim doktora gittik ilk kez bebeğin elleri kolları filan hareket ediyordu çok şaşırmıştık aaaa dedim kocaman abi olmuş oradan abi bebek kaldı nickname
Ben saldım gittiama kızlar bana yazık degılmı nasıl okuyacagım onca mesajı
Kandırmayın kiziCanım cok takma boyle seylerı emın ol iştahı duzene gırecek.
Dalga geçer gibi valla aç kap deney yaptılar resmen dikkat etmeyen çocuklar değil büyükler madem okulları kapatıyorsun çalışan annelerede kolaylık sağla valinin inisiyatifine bırakma çok sinirliyim 2 çocuk ben ne yapcam şimdi
Hoj buldumHosgeldin witch
Kendini biraz anlatsana tanışalımIyiymis
Ben saldım gitti
Kandırmayın kizi
Bende nedense yüksek lisansa başlama isteğim oluştuIyi aksamlar kizlar. Esim elektronik muhendisi Telekomda yönetici olarak calisiyor. Ben devlet okulunda ögretmenim. Biri 7 biri 2 yas ikintane evladim var. Kucuk de vraz daha buyuyunce egitim hayatima devam etmek istiyorum insaallah. 2. Universite ya da yuksek lisans. Hangisi olursa. Birikimlerimin bir kismiyla gezmek istiyorum cocuklarimla.birlikte. Onlar da gezsin gorsun istiyorum. Insaalalh nasip olur bakalim. Okullarin acilmamasi cok dogru bir karar oldu. Gecen hafta sinav haftamizdo ve 5 gun okulfayfik. Surekli yeni vaka mesajingeldi okul grubundan. Hepimize saglijli huzurlu ve birikimli gunler diliyorum❤
Penguen biraz annen gelse olmaz mi acaba imkan yok muDalga geçer gibi valla aç kap deney yaptılar resmen dikkat etmeyen çocuklar değil büyükler madem okulları kapatıyorsun çalışan annelerede kolaylık sağla valinin inisiyatifine bırakma çok sinirliyim 2 çocuk ben ne yapcam şimdi
Hoj buldum
San sebastian yapıyordum geçerken ugradim
Dalga geçer gibi valla aç kap deney yaptılar resmen dikkat etmeyen çocuklar değil büyükler madem okulları kapatıyorsun çalışan annelerede kolaylık sağla valinin inisiyatifine bırakma çok sinirliyim 2 çocuk ben ne yapcam şimdi
Tsk öyle çalışmaz esila yaaYanina gelebilecek kimse varmi
Esinle donusumlu izin alsaniz
Tsk öyle çalışmaz esila yaa
Öl bit önemli mi sence onlar içinE tayinciler napsin tek basina bi anne bi baba
Neyi anlatayım kızKendini biraz anlatsana tanışalım
Kız TSK da herkes tayinci zaten kimse kendi memleketinde değil ki ne yapacaksın işte bu iş böyle .E tayinciler napsin tek basina bi anne bi baba
Ayyy
Keskee benim olsaa
AyyyyyNeyi anlatayım kız
Kasımın 24unde 35 olacak 164 cme 70 kilo bir hatunum2 ayda 4 kilo aldım nasıl oldu anlamadim
2 yavrum var kız 12 oğlan 7 yas 13 senelik evli evlendikten 2 ay sonra atanan bir memurum
Kv altımda oturur. Oğlu da ana kuzusu.
Kvnin oğlu esnaf 13 yıldır para yok der
Birinde tokiye ev öderken ben. bittiğini söylemedi ama ben hesaplayınca buldum. Benim maaşla anasının evinin faturaların ödendiğini öğrenince bir daha 5 kurus vermedim onun kuyruk acısı var 5 kurus harcamaz bana. Ama anaya yağdırır.
Bende kendime wwpolo araba aldım.
Sonra evin içini yaptırdım bi kredide ona çektim 5kurus harcamadı.
Martta borcum harcim bitti. Kredi kartlarını ödeyip kalan Maaş hop birikime. Kaç maaş aldigimi ne kadar biriktirdigimi bilmez. Bende onunkini bilmem. Çocukların hatrına devam eden bir ev arkadaşlığı bizimki
Maaş iyi mi acabaKizlar benim bildigim Pfizer/BionTech ve Moderna asiya cok yakinlar, sonuclar olumlu ama mesela Pfizerin gelistirdigi cok soguk ortamda (-70 falan) saklamak gerekiyormus ve oyle bir altyapi bircok yerde yok. Moderna`ya ise basvurdum bu arada, gideyim de bir el atayim calismalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?