- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Malesef böyle canımEğer yanlış anlaşılma yoksa böyle bir saçmalık görmedim bizde birşey olmaz yani anladık o zaman tövbe tövbe ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef böyle canımEğer yanlış anlaşılma yoksa böyle bir saçmalık görmedim bizde birşey olmaz yani anladık o zaman tövbe tövbe ya
asıda Ne kadar etkılıyse sankı ıtalyada yan etkileri baslamiştı diye bır haber cıkmiştıNarinin dediği gibi kızlar
Ne kadar etkisi olur bilinmez
Lokanta kafe kıraathanelerin kapatılmasının faydası olacaktır okullarında tabi
Bu sürede de aşı tek umudumuz
Bende seyredecektim 1.bölümünü ayaktalarokyonus masumlar apartmanını izliyorsun dimiiiii
Zeryaaa maaş ne olacakNihayet evime geldim oğlanı uyuttum hemen.
Kafeler kapanacak eşim istifa etmek zorunda kalmadı
Çok merak ettik yaaaScss94 dön artık lütfen
Kız kahvemi içtim öğlen gene gene ne kahvesiCekildek bisküvi pastası cips ve adaçayı limon ayva karışımlı bitki cayı içtim çok şiştim dizi izliyorum şimdi masumlar apartmanını
Geçen sefer kafeler kapalıyken asla maaş vermediler , bir şekilde kılıfına uydurdular malesef tuce.Zeryaaa maaş ne olacak
Offf allah yardımcınız olsunGeçen sefer kafeler kapalıyken asla maaş vermediler , bir şekilde kılıfına uydurdular malesef tuce.
Bu sefer de böyle olacak yüksek ihtimalle. Biz cepten yemeye başlayacağız yine. Veya eşim başka bir iş bulacak. Bilemiyorum
Zaten memnun değildi çıkmak istiyordu diye avutuyorum kendimi. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun zeryacim çalışanın hakkını yiyenlere de haram zikkim olsun. Birçok insan maaşlı kesilecek diye hasta olmasına rağmen gidip test yapmıyor hasta olanları işyerleri saklıyorGeçen sefer kafeler kapalıyken asla maaş vermediler , bir şekilde kılıfına uydurdular malesef tuce.
Bu sefer de böyle olacak yüksek ihtimalle. Biz cepten yemeye başlayacağız yine. Veya eşim başka bir iş bulacak. Bilemiyorum
Zaten memnun değildi çıkmak istiyordu diye avutuyorum kendimi. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Geçen sefer kafeler kapalıyken asla maaş vermediler , bir şekilde kılıfına uydurdular malesef tuce.
Ben izlşyorumokyonus masumlar apartmanını izliyorsun dimiiiii