• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Narinin dediği gibi kızlar
Ne kadar etkisi olur bilinmez
Lokanta kafe kıraathanelerin kapatılmasının faydası olacaktır okullarında tabi

Bu sürede de aşı tek umudumuz
asıda Ne kadar etkılıyse sankı ıtalyada yan etkileri baslamiştı diye bır haber cıkmiştı

Kizlar simdi hersey netlesti 😂

Screenshot_20201117-214730_Instagram.jpg

Zeryaaa maaş ne olacak
Geçen sefer kafeler kapalıyken asla maaş vermediler , bir şekilde kılıfına uydurdular malesef tuce.

Bu sefer de böyle olacak yüksek ihtimalle. Biz cepten yemeye başlayacağız yine. Veya eşim başka bir iş bulacak. Bilemiyorum

Zaten memnun değildi çıkmak istiyordu diye avutuyorum kendimi. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Geçen sefer kafeler kapalıyken asla maaş vermediler , bir şekilde kılıfına uydurdular malesef tuce.

Bu sefer de böyle olacak yüksek ihtimalle. Biz cepten yemeye başlayacağız yine. Veya eşim başka bir iş bulacak. Bilemiyorum

Zaten memnun değildi çıkmak istiyordu diye avutuyorum kendimi. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Offf allah yardımcınız olsun

Hayırlısı olsun zeryacim çalışanın hakkını yiyenlere de haram zikkim olsun. Birçok insan maaşlı kesilecek diye hasta olmasına rağmen gidip test yapmıyor hasta olanları işyerleri saklıyor

Ztn ayrilacak sikayet etsin kcö alabilir
Tazminati varmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back