- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Masumlar apartmanı izle ezgi mola ve Merve Dizdar harika oyuncuAma heyecanlı
Herkes bahsediyor bir bakayım ona daMasumlar apartmanı izle ezgi mola ve Merve Dizdar harika oyuncu
Kahvecinin kocası ona ne hediye alacak
Benim araba otomatik çok rahat valla oyuncak araba gibi alışırsın çok kolay çünküKızlar eşim arabayı satışa koydu230 bin TL ye 1 TL bile düşmeyeceğiz eğer satılırsa elimizdeki çeyrekleri de verip diyarbakırda 265 bin TL ye bi Audi bulduk onu almak istiyoruz . Yanlız araba otomatikmiş ve ben hiç otomatik araba kullanmadım eşim rahat ol kullanırsın sen diyor birkaç çalışırım artık .
Baştan izle ama bu hafta 10.bölümHerkes bahsediyor bir bakayım ona da
Ben hiç otomatik araba çalıştırmadım bile o dereceBenim araba otomatik çok rahat valla oyuncak araba gibi alışırsın çok kolay çünkü
Otomatik arabayı hiç kullanamayacağımi sanirdimKızlar eşim arabayı satışa koydu230 bin TL ye 1 TL bile düşmeyeceğiz eğer satılırsa elimizdeki çeyrekleri de verip diyarbakırda 265 bin TL ye bi Audi bulduk onu almak istiyoruz . Yanlız araba otomatikmiş ve ben hiç otomatik araba kullanmadım eşim rahat ol kullanırsın sen diyor birkaç çalışırım artık .
Bizimki de satıp krediyi kapatıp daha uygun birşey alma derdindeKızlar eşim arabayı satışa koydu230 bin TL ye 1 TL bile düşmeyeceğiz eğer satılırsa elimizdeki çeyrekleri de verip diyarbakırda 265 bin TL ye bi Audi bulduk onu almak istiyoruz . Yanlız araba otomatikmiş ve ben hiç otomatik araba kullanmadım eşim rahat ol kullanırsın sen diyor birkaç çalışırım artık .
Yaaaaa umarım bende yaparım ablaOtomatik arabayı hiç kullanamayacağımi sanirdim
Ama kullandıktan sonra yıllarca ne eziyet cektirmisim kendime diye söyleniyorum
Hepimiz bir ilki yaşadıkBen hiç otomatik araba çalıştırmadım bile o derece
Hayır ya kapatmasın krediyi ödeniyor işte bir şekildeBizimki de satıp krediyi kapatıp daha uygun birşey alma derdindeizin vermiyorum arabamız güzel sıfır aldık bakımlı geniş biz kalabalığız her araba bizi kurtarmaz
Bizim manuel ben kullanamıyorum otomatik güzel bisey alsa satmasını isterimBenim araba otomatik çok rahat valla oyuncak araba gibi alışırsın çok kolay çünkü
Gözü olanın gözü çıksın hasetlerBu arada elimizdeki altınları böyle değerlendirmiş oluruz gözü benim altınlarımda olanın da gözü çıkar böylece
Yok kapattirmamHayır ya kapatmasın krediyi ödeniyor işte bir şekilde
Altın mücevher alacak mecburKahvecinin kocası ona ne hediye alacak
Bende daha yatırmadımKahveci su faturasını online ödeyemedim belediyenin sayfasına girilmiyor
Saat cok sever ama alamam kusura bakmasın
Ayy almaz ben bilirim onu. Karşıymış böyle günlere bahanesi de buKahvecinin kocası ona ne hediye alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?