Bakalım satılır ve diğer arabada anlaşırsak sana attım ya o sanırım arabaGözü olanın gözü çıksın hasetler
Oda pek mümkün değil galibaYok kapattirmam
Arabayı satmadan kapatırsa olur
Altın mücevher alacak mecbur
Öğrencileri ona alır mıydı öncedenBende daha yatırmadım
Saat cok sever ama alamam kusura bakmasın
Ayy almaz ben bilirim onu. Karşıymış böyle günlere bahanesi de bu
Otomatik cok rahat bende hic manuel kullanmadım .
Kv ne yapıyorBizimde seneye 10.yıl dalga geçiyor altın kemer alırmış banaGeç dalganı geç yavrum dedim gider ben kendime alırım en iyi şekilde değerlendiririm öylede bakar kalırsın dedim
Yok der ben ohretmenler gününde hediye istemiyorum diye mezun ettiği ogrenciler mezuniyet gecesinde almışlardı öyle kabuk etti .Bakalım satılır ve diğer arabada anlaşırsak sana attım ya o sanırım araba
Oda pek mümkün değil galiba
dur bakalım
Öğrencileri ona alır mıydı önceden
O seyirciKv ne yapıyor
Hahahahha çeyrek te çok iyi yaaaaYok der ben ohretmenler gününde hediye istemiyorum diye mezun ettiği ogrenciler mezuniyet gecesinde almışlardı öyle kabuk etti .
Benim koca bu konularda cok ince düşünür bende tam tersi veliler çocuklara çeyrek getirdiklerinde cok mutlu olustum
Su an için evet tuceBakalım satılır ve diğer arabada anlaşırsak sana attım ya o sanırım araba
Oda pek mümkün değil galiba
dur bakalım
Öğrencileri ona alır mıydı önceden
BoşverSu an için evet tuce
Kim sevinmez kiEşim diyor şuraya yarım kilo külçe koysam nasıl sevinirsin.Bende dedim annende sevinir.Sordum sevinmezmisin dedim.Ayyy benim olamayan şeye niye sevineyim dediDedim tamam sana 1kilo koysun külçe
yarın eşim nöbetçi bende ıspanak yaparım çocukta yer bizde yerizDun hamur yedik bugün sebze yapacağım
Kıymalı ıspanak kavurup üzerine yumurta kıracağım
Sebze çorbası
Puding de yapayım cocuklara
Boşver kız seminer bitince kocan hazırlarEsim seminerde
Büyük kızım uyuyor
İki küçük de ortalığı yıkıyor
Gidip kahvaltı hazırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?