Bu sene başından beri 46 çeyrek biriktirdim ve 550 den bile aldığım çeyreklerim var3 yıl önce altınının gramı ya da çeyrek altın ne kadardı
Bundan 3 yıl sonra da en azından şimdiki fiyatta kalır mı sizce ?
oglum 9.40da uyaniyor.oglede . 14.00da uyuyor .16.50.de uyaniyor.aksamda 22.00da uyuyor gecede uyanmiyoruzAma oğlum uyku eğitimli ve erken uyuyor
Saat sabah 07:00 kalkış 09:00 1. Uyku 13:00 2. Uyku 19:30 gece uykusu diş vs olmadığı sürece emip geri dalar gece maşallah tabican kacta uyutuyorsun
Sevgi barışalım sarılım gelBöyle giderse grubumuz popüler konu olucak
Mesajlara yetişemiyoruz
maşallah subhanallah kac aylik bebis.. uyusunda buyusun fistikSaat sabah 07:00 kalkış 09:00 1. Uyku 13:00 2. Uyku 19:30 gece uykusu diş vs olmadığı sürece emip geri dalar gece maşallah tabi
10.5 aylık abi bebeğimmaşallah subhanallah kac aylik bebis.. uyusunda buyusun fistik
Aaa tabi ki hayıraaaaaa inanamıyorum çok özür diliyorum kızgın mısın bana
Dün msjını okudum telefon elimde yazacaktım bıraktim ve unuttum şuan senin lavaşlarını görünce of dedim yaAaa tabi ki hayır
Ne oldu kızlarSevgi barışalım sarılım gel
rabbim hayirli saglikli omurler versin.hayirli evlat olsun inşallah.10.5 aylık abi bebeğim
Sorun değilDün msjını okudum telefon elimde yazacaktım bıraktim ve unuttum şuan senin lavaşlarını görünce of dedim ya
Ben kullandım Tuğçe. valla kullanışlı geldi bana kirlenince at yıka. Ama kayıyordu hep benimki. Demek ki pek kaliteli değilmiş.Kızlar kaliteli bir halı örtüsü kullanıyor musunuz acaba
ben kullanıyorum.pazarda 80tleye almistim .cocuklu evlere lazimKızlar kaliteli bir halı örtüsü kullanıyor musunuz acaba
Aaa bunun için vazgeçirilir mi zeynoBende bir ara çok yaptım mutfak çok batıyor diye yapmiyorum
Amin hepimizinrabbim hayirli saglikli omurler versin.hayirli evlat olsun inşallah.
KızmışsınSorun değil
Bence de pratik olacak ama işte yapışanları varmış onlardan bulmak lazım sanırımBen kullandım Tuğçe. valla kullanışlı geldi bana kirlenince at yıka. Ama kayıyordu hep benimki. Demek ki pek kaliteli değilmiş.
Evet benim halım çok açık renk şuan bebek oyuncak oynuyor üzerinde zor olacak gibiben kullanıyorum.pazarda 80tleye almistim .cocuklu evlere lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?