Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Acilde kan versen hemen ogrenirdin insallah hayirlisiyla kucagina alirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğimAcilde kan versen hemen ogrenirdin insallah hayirlisiyla kucagina alirsin
İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam kan vereceğimBelliki çok istiyorsun inş.pozitiftir bizede güzel haberini verirsin
İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğimHerkese günaydın,canım inşallah hayırlı haberler alırsın,ama eğer bu testte çıkıyorsa kanda kesin çıkar,bence adetinin geçmesini bekle kan testi yapmadan ama için içine sığmıyor görüyorum istersen bir kan testi yapıp rahatla, inşallah hayırlı haberler alırsın Allah herkese umduğunu hayırla versin
Ahh benimde çok bilgim yokBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Ahh benimde çok bilgim yok
Dua ediyorum sana
Dün burdan baktımAmin hepimizin
Kızmışsın
Bence de pratik olacak ama işte yapışanları varmış onlardan bulmak lazım sanırım
Umarım pozitiftirİnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğim
Utancımdan yerin dinine girdim yuhhhhh banaDün burdan baktım
Benimki süpürge yapıyor Ben harcarım yarın para bugün mümkünse çıkmayalımEşimi para harcamaya yolladım
Şuan bana resim atıyor çarşıdan bunu mu alayım bunu muBenimki süpürge yapıyor Ben harcarım yarın para bugün mümkünse çıkmayalım
Evet jandarmaCanım senin esin askeri personel mi?Nöbet falan diyorsun ondan sordumBu arada kaç asker eşi var sayfada kızlar
Şuan bana resim atıyor çarşıdan bunu mu alayım bunu mu
Ben
Sen
Biliyonsen