- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
pamuklu olanlar kaymiyor diye biliyorum.ama suan 150 tle olmus.ben aldigimda 80 tleydiAmin hepimizin
Kızmışsın
Bence de pratik olacak ama işte yapışanları varmış onlardan bulmak lazım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pamuklu olanlar kaymiyor diye biliyorum.ama suan 150 tle olmus.ben aldigimda 80 tleydiAmin hepimizin
Kızmışsın
Bence de pratik olacak ama işte yapışanları varmış onlardan bulmak lazım sanırım
Canım senin esin askeri personel mi?Nöbet falan diyorsun ondan sordumBu arada kaç asker eşi var sayfada kızlarGünaydın kızlar maaşlar bereketli olsun
Hiçbir ödeme yapmadım daha
88 doğalgaz
50 su
115 internet
Yatırırım bugün
6 metre kare halım bak böyle açık renkpamuklu olanlar kaymiyor diye biliyorum.ama suan 150 tle olmus.ben aldigimda 80 tleydi
Benim kocamla aynıCanım senin esin askeri personel mi?Nöbet falan diyorsun ondan sordumBu arada kaç asker eşi var sayfada kızlar
sana ortu lazim can cunku ister istemez biseyler dokulecek .surekli silemezsin .ortu nimettir.hatta benim 2tane var donusumlu kullaniyorum,Evet benim halım çok açık renk şuan bebek oyuncak oynuyor üzerinde zor olacak gibi
Bulmak lazım işte aysana ortu lazim can cunku ister istemez biseyler dokulecek .surekli silemezsin .ortu nimettir.hatta benim 2tane var donusumlu kullaniyorum,
ayy benim halimin orda ne isi var6 metre kare halım bak böyle açık renk
pazarlarda ve yatak ortusu satan yerlerde vardir can.Bulmak lazım işte ay
Burada öyle bulamam şeker ya internetten bakmak lazım iştepazarlarda ve yatak ortusu satan yerlerde vardir can.
instagram sayfasinda biri satiyordu gecen goz gezdirken görmüştüm.Burada öyle bulamam şeker ya internetten bakmak lazım işte
tum asker eslerini toplayin buraya
Tek değil canımAaa bunun için vazgeçirilir mi zeyno
sıcak ekmeğin kokusu herşeyi unutturuyor
Bizimkilerin yememe gibi bir lüksleri yok yapilan yemek yenecek yemeyen ac kalır dedim mi yeniyor ekstra birşey yapma canım yemek zorunda kalsinlar çocuklarsa hergun pizza makarna tavuk yapmamız lazım
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirHayırlı olsun
Allah tamamına erdirsin
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirBenim regl 7 gün gecikmişti o zaman çift çizgi çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım.yanlis bir yönlendirme olsun istemem en iyisi doktora gitmeniz
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirEvet ikinci resim sanki daha koyu
Bence bu testlerle hic uğraşma git en temizinden bir bhcg baktır canımBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Herkese günaydın,canım inşallah hayırlı haberler alırsın,ama eğer bu testte çıkıyorsa kanda kesin çıkar,bence adetinin geçmesini bekle kan testi yapmadan ama için içine sığmıyor görüyorum istersen bir kan testi yapıp rahatla, inşallah hayırlı haberler alırsın Allah herkese umduğunu hayırla versinBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Belliki çok istiyorsun inş.pozitiftir bizede güzel haberini verirsinBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir