• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam bir an önce borcumdan kurtulup sonrasında kafam rahat bir şekilde birikimimi yapardım
Belirsizlikler içinde yapılan hareketler sonradan pişmanlıklar meydana getirebiliyor

Altın bu belki daha da düşer, belki elindeki paranın 80 gram borcu kapatamayacağı kadar da yükselebilir

Ben olsam anı yaşardım

En doğru kararı vermeniz dileğiyle...😊

Aldığımızda 300tlydi gramı biranda çok yükseldi biraz da üzülüyor insan. 15gün içerisinde kesin kapatacağız ama.

Üst üste olduğu zaman aynı marka diye biliyorum kiracı olumca yerim yok yan yana alamam😥😥
Benim makina suan yatak odamda😂Zwten sadece elektrik gerekiyor suyu haznesine topluyor gündüz çalışıyoruz.Bska bir evde kapalı balkonda durdu ondan önce mutfak genişti orada durdu.Bende kiracıyım hergittigim evde denk gelen yere koyduk

Günaydın kızlar.Aksam çok basım agrıdı miğdem bulandı 9da yattım şimdi kalktım hala aynıyım ayrı kesici içecegım.Kocam çayı koydu kahvaltı hazırlıyor çocuk oynuyor kayınvalide uyuyor:işsiz:Krep yapacağım kahvaltıya.Kahvaltı faslından sonra temizlik yaparız yaparız.Nohut ıslattım nohut ve tavuk suyu çorba yapıp dolaba atacağım yarın için hazır olsun.Bugun pizza yapacağım pizza patates yeriz

Kahvaltı hazırladım bütçemize baktım ödeme yaptım bebeği emzirip uyuttum ütü yaptım hemen yarım bardak çay içtim herkes ayağa dikildi 🤣
Eşimin maaş yetişmemiş haftasını yatacak büyük kalemler hemen yatamayacak.Ben kredinin birini ve kendi kredi kartımı yatıracağım maaşım tam geliyor onlara.Bekledigimiz parada hemen gelir inş eksi hesaptan kurtuluruz

Eşimin maaş yetişmemiş haftasını yatacak büyük kalemler hemen yatamayacak.Ben kredinin birini ve kendi kredi kartımı yatıracağım maaşım tam geliyor onlara.Bekledigimiz parada hemen gelir inş eksi hesaptan kurtuluruz
Niye yetişmiyor ki adam yeni göreve başlamadı orada. Millet nasıl çalışıyor anlamadım ki kocam bir yerleri yırtıyor yetişsin diye

kızlar altın ne olur ? 600 TL dedikodusu var ?
Bir de farkında mısınız çıkarılacaksa da ,düşürülecekse de önce dedikodusu ile millet bu oyuna hazırlanıyor sonra da dedikoduyu panik havasıyla millete yaşatıyorlar

Yeli geldi seli de gelir misali
Psikolojik olarak önceden insanları hazırlama süreci yani

Bence olacak şuan suni bir düşüş oldu seçimler istifalar filan etkiledi

Büyükler ne derse o olur.
10 yıldan bu yana sıkı altın takipçisi olarak benim çıkardığım ders bu oldu
Fakat uzun vadeli yatırım yapan her seviyeden alsın kaybettirmez
Ytd

yani yatırım tavsiyesi olmadan kayıt dışı olarak şunu mu diyoruz ;

3 yıl gibi bir vade de burada maliyetlemek akıllıca olur ?

Benim makina suan yatak odamda😂Zwten sadece elektrik gerekiyor suyu haznesine topluyor gündüz çalışıyoruz.Bska bir evde kapalı balkonda durdu ondan önce mutfak genişti orada durdu.Bende kiracıyım hergittigim evde denk gelen yere koyduk
Yaaaa sadece elektrik olduğunu düşünmemiştim hiç hep reklamlardaki gibi kocaman banyo yanyana makina hayal ettim🤪🤪🤪
Günaydın kızlar.Aksam çok basım agrıdı miğdem bulandı 9da yattım şimdi kalktım hala aynıyım ayrı kesici içecegım.Kocam çayı koydu kahvaltı hazırlıyor çocuk oynuyor kayınvalide uyuyor:işsiz:Krep yapacağım kahvaltıya.Kahvaltı faslından sonra temizlik yaparız yaparız.Nohut ıslattım nohut ve tavuk suyu çorba yapıp dolaba atacağım yarın için hazır olsun.Bugun pizza yapacağım pizza patates yeriz
Geçmiş olsun canım bugünlerde kimi duyduysam hep baş ağrısı çekiyor ilaç al dinlen❤️❤️❤️

3 yıl gerçekten çok iyi bir zaman altın yatırımı için👍👍

2 yıl önce kızımı doğum yaptığımda 370 idi çeyrek herkes ayyyy ne kadar pahalandı kimse alamıyor filan diyordu şuanda çeyrek 800 getirisine ve karına bakar mısınız🥰🥰🥰

3 yıl önce altınının gramı ya da çeyrek altın ne kadardı
Bundan 3 yıl sonra da en azından şimdiki fiyatta kalır mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back