Bende öyle biliyorum abla olmuyor diyorlar ciddenBen de tam onu soracaktım üst üste olunca mı öyle diye
Ama öyle bile olsa birbirinden bağımsız iki makina
Acaba satıcı 2 makinayı da satmak için mi öyle diyor ki
Hımmm güle güle kullan canım darısı bizeKurutma kiler odasında, çamaşır makinası mutfakta tezgah altında
Bende 1 ay önce sonunda alabildim taksitle burası nemli bir bölge çamaşır kuruyana kadar kokuyordu sonunda uygun fiyatlı aldık çok rahat ettik tavsiye ederim lüks değil bana kalırsa ihtiyaçHımmm güle güle kullan canım darısı bize
Kızı uyuttum. Eşim nöbette. Canım Birseyler yemek istiyor Ama ne olduğunu bilmiyorum
Ne olduKimse yokmuuu
Ben adami bogmadan biri yetissin nolur
Ben hiç izlemiyorum yoksa her akşam dışardan yemek söylerizBu aksam masterchefte fikir vermedi
Merhaba hosgeldinizMerhaba hanımlar bende Altıncı bir memur olarak burdayım
Borcum harcim yok. Evimi'arabamı aldım. Çocuklarım için biriktiriyorum.
Pazar masrafı ve çocukların giderleri bende
Gerisi esimde.
Hesaplarımız ayrı o yüzden kendim Biriktiriyorum.
Sizi okuyorum genelde az çok taniyorum hepinizi
Hayırlı olsun canım güle güle kullan ne marka ne kadara aldınBende 1 ay önce sonunda alabildim taksitle burası nemli bir bölge çamaşır kuruyana kadar kokuyordu sonunda uygun fiyatlı aldık çok rahat ettik tavsiye ederim lüks değil bana kalırsa ihtiyaç
Hoşgeldin canım diğer topikten tanıyorum seniMerhaba hanımlar bende Altıncı bir memur olarak burdayım
Gerisi esimde.
Bende çok istiyorum ama fiyatları çok yüksek geliyor 5 bin alti yok pekHayırlı olsun canım güle güle kullan ne marka ne kadara aldın
aslında bizim burda çamaşır kurutmak çok sorun değil
ama ben asıp toplamak istemiyorum bir de dışarda kuruyunca hep toz oluyor hijyen açısından da istiyorum
Evet bir ara ne yapsalar canımız istiyordu geç saate ya da ertesi gün lahmacun Vs isteniyordu bugün karışık karmaşık bişeyler beni cezbetmediBen hiç izlemiyorum yoksa her akşam dışardan yemek söyleriz
Aynen eşimde bende duramayız yeriz her geceEver birara ne yapsalar canımız istiyordu geç saate ya da ertesi gün lahmacun Vs isteniyordu bugün karışık karmaşık bişeyler beni cezbetmedi
Ne oldu
Merhaba hanımlar bende Altıncı bir memur olarak burdayım
Gerisi esimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?