Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha başlamadım ne buzluğa ne de konservelere güzel domates biber patlıcan geliyor manavaPazartesi gunu esimi pazara gondermem gerekiyor marketlerde duzgun kis sebzesi yok
Bu hafta buzlugu hafiflettim
Biraz iyilessemde yufka alsam borek sarsam birazda gozleme atarim
Bugun son poseti bitirdim
Domates konservelerine de basladik
Bu donemde nasil hazir geldi
Şimdi bende kahvemi yudumluyorum️️️Yarım kilo kıyma aldm 2 yemeklik ayırsın onu şoka attım.2 kilo köfte aldım Migros’ta indirimdeydi kilosu 15tl 60tl üzeri alışverişe.Onuda 3 e böldüm bize 3 küçük poşette çocuğa ayırsın ayrıca soka attım iyi oldu.Balıgı yaptık yedik ortalığı topladım şimdi kahve yapıyorum toplasın bakalımTemizlik yarına kaldı.Yarın temizlik yapar pizza yaparız sonra.Bornoz havluları attım makinaya onlar yıkandı kurutmaya attım kaldırdım.Araba işlerini hallettik iyi oldu alışveriş yaptık pazartesi sebze ve yeşillik alırım birde kuruyemiş alışverişi yaparım uzun süre artık almayalım birsey ne çok para harcandı
Çok iyi canım bende ehliyet almak istiyorumKızlar ehliyetim vardı ama araba kullanmıyordum. Panik endişe falan kendime sıkıntı yapıyordum. Bir haftadır kullanmaya başladım. Çok mutluyum. Oh rahatladım valla hem kendim hem çocuklar için çok çok iyi oldu.
Afiyet olsun bizde kaç gündür kelle paça yapacak annem bir türlü kısmet olmadıHayır dediysem de annem dün kıyma alıverdi
Dün kelle paça ve kuzu arka but siparişi vermiştim
125 tl tuttu
Anneme gittim kelle paça partisi verdik
Başka da harcamam olmadı
herşey pahali canım .elini neye atarsan ates pahasiMigros a gittik alışveriş yaptık 680 TL ödedik kalbime indiKredi kartına geçtik.125tl oğlana Thomas aldık eve gidiyoruz.
1kg levrek 89tl
Aksama balık yapacağız yarında pizza.Bugun 1500tl harcadık yuh ya
ara kullanmak ozgurlukturk .benimde ehliyet var ama araba yokÇok iyi canım bende ehliyet almak istiyorum
Afiyet olsun bizde kaç gündür kelle paça yapacak annem bir türlü kısmet olmadı
Herhangi bir rahatsızlığı yok vitaminleri de iyi Demir ilacını değiştirdik . B12 takviye edelim biraz daha dedi . Mızacı böyle veya dönemsel bilemiyoruz . Kg düşükDoktor ne dedi tugce sen rahatladinmi nasilsiniz
Afiyet olsun kuzumŞimdi bende kahvemi yudumluyorum️️️
Ben daha başlamadım ne buzluğa ne de konservelere güzel domates biber patlıcan geliyor manava
Kızlar 10 yıldır gittiğimiz manavımız var
Kendi tarlalarını ekip satıyorlar buranın en büyük ve en iyi kazanan manavı hakkını veriyorlar
Herhangi bir rahatsızlığı yok vitaminleri de iyi Demir ilacını değiştirdik . B12 takviye edelim biraz daha dedi . Mızacı böyle veya dönemsel bilemiyoruz . Kg düşük
EvetAnasi kilikli anasi
Çok teşekkür ederim canımNarinNarin canm saglikla katılsın bebeğiniz aranıza kız olursa anladı icin cok guzel olur kız kardeş cok baska
okyonus kurutma makinesi istiyorum ama robotun taksitleri bitsin öyle alacağım
Varyemez sizi cok taktir ediyorum ogretmenim cok güçlü bir kadın olduğunuzu bu kadar uzaktan hissettiriyorsunuz.
Zeynolin44 sizde fiyatlar nasıl bizde cok pahalı sebze meyve burada cok pahalı
Kmsl Hnd benim Adanalı polis bir velim var bugün disarda karşılaştık hocam gelin igretmenler gününde sizlere mangal yakalım lojmanda
En son cıktıgımda domates 3,biber 2,patlıcan 3 ,kabak 3 böyleydi ama miss gibi sebzelerNarinNarin canm saglikla katılsın bebeğiniz aranıza kız olursa anladı icin cok guzel olur kız kardeş cok baska
okyonus kurutma makinesi istiyorum ama robotun taksitleri bitsin öyle alacağım
Varyemez sizi cok taktir ediyorum ogretmenim cok güçlü bir kadın olduğunuzu bu kadar uzaktan hissettiriyorsunuz.
Zeynolin44 sizde fiyatlar nasıl bizde cok pahalı sebze meyve burada cok pahalı
Kmsl Hnd benim Adanalı polis bir velim var bugün disarda karşılaştık hocam gelin igretmenler gününde sizlere mangal yakalım lojmanda
Eşimde bugün peteklerin havasını aldı yarısı sıcak yarısı soğuktu şimdi güzel ısındıKızlar yaaa yorgunum biraz nedense hava durumuna baktık haftaya hava iyice soğuyacak bizim alt kat hala dolmadı. Ani bir kararla tv yi interneti salona taşımaya karar verdik oturma odamızı kapatıyoruz ilk bahara kadar o oda 1000 TL de versen ısınmıyor. Salondaki masa sandalye sehpalar oturma odasına gidecek bebek için çok tehlikeli geçen toz alıyordum bebek anında sehpayı üzerine devirdi aklım çıktı birşey oldu diye . Nevresimleri değiştim yıkanıyorlar havlular yıkandı . Peteklerde hava var onların alınması lazım iş çok 1 saat çalışalım bari sonra çay kahve saati NarinNarin canım nasılsın geçmişi okuyamadım kusura bakma bebek nasıl